BożeJajo 23 Napisano 1 godzinę temu No aż czujnik piszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś mnie w nocy obudził. A mogło być tak pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 1 godzinę temu Księżniczki zasrane. Zamiast mi jęczeć, to wolicie tutaj od rana do wieczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 1 godzinę temu Jaki ksiaze takie jęki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 1 godzinę temu Która do mnie wypisuje na priv? Niech ma odwagę i się przyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 1 godzinę temu Poza tym jeczec jak maciora to jakaś patola dla ekstrawertkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Jaki ksiaze takie jęki Ile ty masz lat? Może będę zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Ile ty masz lat? Może będę zainteresowany. 54 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 130 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Toya napisał: A ty Januszka nie zostawisz jak qwerty? Musiałabym upaść na głowę. Misiaczek to złoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 130 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na Allegro sobie zamów, bo tam jest. Tak Za cinżkie i ryzykowne. I drożej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 1 godzinę temu Forum dla kobiet, a myślę, że prędzej znajdę tutaj chętnego geya. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 1 godzinę temu Boze marudzisz gorzej niż babsztyle coś okropnego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: 54 Zaokrągle do 50, bo lepiej to brzmi. Nie chcesz sobie poleżeć na kocyku ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Toya napisał: Zaokrągle do 50, bo lepiej to brzmi. Nie chcesz sobie poleżeć na kocyku ze mną? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 58 minut temu tylko ksiezniczki z bajki maja byc a takich tu nie ma albo zajete zeby niezrownowazony typ z problemami je przetyral za niebycie ksiezniczkom disneya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Boze marudzisz gorzej niż babsztyle coś okropnego Chyba umieram i dlatego. Wszystko mnie boli i mózg też zmęczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Toya napisał: Chyba umieram i dlatego. Wszystko mnie boli i mózg też zmęczony. A to ok. Może się poloz i umrzyj w jakichś lepszych warunkach niż kafeteria. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 56 minut temu Lekarza mam dopiero na 11. Mogę nie dożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 55 minut temu To nie zadziała na iskrę. Jak z mody na sukces wątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 54 minuty temu to moze trzeba odpoczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1726 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, Toya napisał: Lekarza mam dopiero na 11. Mogę nie dożyć Lekarza od głowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: A to ok. Może się poloz i umrzyj w jakichś lepszych warunkach niż kafeteria. Leżę. Nie chcę umierać w samotności. W niedzielę znowu mam zawody i mnie cały dzień nie będzie, a później nie będę mógł się ruszać z bólu. Już o tym myślę i mnie psychicznie to męczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lekarza od głowy? Ortopedę. Z głową wszystko okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 51 minut temu skad wiesz ze wszystko okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 51 minut temu nie badales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 23 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Toya napisał: Leżę. Nie chcę umierać w samotności. W niedzielę znowu mam zawody i mnie cały dzień nie będzie, a później nie będę mógł się ruszać z bólu. Już o tym myślę i mnie psychicznie to męczy. A kto ci każe tam pajacowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 53 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: skad wiesz ze wszystko okej Przecież widzę, że normalny jestem i inteligentny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1726 Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, Toya napisał: Ortopedę. Z głową wszystko okej. Koniecznie zrób prześwietlenie głowy konfituro A złego diabli nie borą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Toya napisał: Przecież widzę, że normalny jestem i inteligentny to czemu Iskra ci nie wymasuje tylko obce baby maja masowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1726 Napisano 47 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Toya napisał: Przecież widzę, że normalny jestem i inteligentny Z tą starą i grubą babą pojedziesz, w wieku twojej matki? Była tu fota. I czy leżąc z nią waliłeś kapucyna pod foty Elki? Edytowano 47 minut temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach