Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o anal mężczyzny

czy spotkaliście się z...

Polecane posty

od kilku miesiecy jestem z nowym mężczyzną, jest nam dobrze w łózku, dużo rozmawiamy, także o seksie, o upodobaniach, fantazjach...Dzis w nocy troche mnie zaskczył. Podczas seksu oralnego chciał bym piesciła jego odbyt, prowadził moją dłoń, sprawiało mu to dużą przyjemność. To dopiero mój drugi partner i nie mam w tej kwestii porównania. Czy to ze on chciałby byc tam pieszczony (także wibratorem analnym - powiedział o tym) jest normalne czy raczej świadczy o tym ze moze jest biseksualny?

myślę, że jest bardzo doświadczony w sprawach łóżkowych.... byc może jest BI ale nie musi, te miejsca ktore opisujesz sa bardzo czułymi mijscami u facetow i bardzo ich rajcuje jak ich tam sie piesci....moze poprostu pogadaj z nim i zapytaj czy jest Bi i skad u niego takie upodobania i fantazje , skad one sie biora i czy juz takich rzeczy doswiadczal czesto w przeszlosci, mysle ze szczera rozmowa wystarczy,powodzenia ;-)

czesto zartowalismy na temat seksu z osobami tej samej płci, zawsze twierdzil ze to nie dla niego, ze podobanie jak na mniekobiety nie działają wcale tak na niego faceci. teraz zaczynam sie zastanawiac czy nie chciał mnie zmylic. Z drugiej strony zaczełam czytac na ten temat i póki co wyczytałam, że bywa iż facet moze czerpac przyjenosc z takich pieszczot, a ie jest bi, i nawet nie chcialby myslec o tym ze miałby to robic z facetem.

Gość gggggggggg
to normalne, moj tez tak ma,ale jako jedyna partnerka go tak piescilam, bo tylko ze soba robimy doslownie wszystko co nam przyjdzie do głowy:)

Gość alfi10
seks analny chyba jest jak każdy inny , jak pisała M.Wisłocka to co nie narusza dobrego smaku partnera jest dozwolone (nie jest to cytat wierny ale sens chyba zachowałem)