Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika121

proszę o radę..

Polecane posty

Gość anika121

mam jakis problem z cyklem, więc na wtorek mam umowiona wizyte u ginekologa. otóż krawię już prawie 3tygodnie, od 18.10, dziś już tylko plamki, więc idzi ku końcowi... kochałam się nad ranem z moim facetem. zauwazylismy pod koniec, że gumka się zsunęła /on nie skonczyl/ . musial mi ją wyjąc, tak gleboko zostala. teoretycznie powinnam leciec po postinor. z drugiej strony, wywola mi on okres (znowu bede krwawic!?). czy jest sens leciec po tabletki, czy raczej sobie odpuscic, bo szanse, ze wpadlismy sa znikome?

najważniejsze co to powinnaś się zgłosić do gina jak najprędzej, moja matka krwawiła przez tygodnie i lekarz ja tak opierdolił,że szok, powiedział jej że jakby przyszła jeden dzień później to już jest po niej, miała wtedy krwotok wewnętrzny, od razu skierował ją do szpitala na czyszczenie, dizewczyno zmykaj do lekarza

Gość anika121
mam juz umowiona na wtorek wizyte, teraz tylko rozwazam pogotowie gin. i postinor.. bo we wtorek minie juz 72 h do mojej wizyty. zastanawiam sie, czy isc dzis zalatwic sobie antykoncepcje 'po'