Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upeeeeeeee

Dofinansowanie? z UP?

Polecane posty

Gość Upeeeeeeee

Witam! Jestem dyplomowanym artystą fotografikiem... Aktualnie studiuje na całkowicie innym kierunku. Chciałbym otworzyć jednoosobową firmę która zajmowałaby się usługami foto na weselach, komuniach itp. Czy moge starać się o jakieś dofinansowanie które pomogłoby wymienić mi sprzęt na lepszy i rozpocząć taką właśnie działalność? Ktoś ma doświadczenie w tej sprawie? Z góry dziekuję za odpowiedzi.

zeby dostać dofinansowanie z UP musisz się zarejestrować jako bezrobotny. Jako student nie mozesz być bezrobotny. Jest jeszcze jedna metoda - dofinansowanie unijne w ramach programu POKL działanie 6.2 Znajdź w swoim województwie instytucje, które prowadzą nabór i udzielają wsparcia, zobaczysz kryteria i zdecydujesz czy spełniasz. Po zgłoszeniu się do firmy przechodzisz rekrutację (pomysł jest oceniany) i potem idziesz na szkolenie i piszesz biznes plan. Jeżeli zostanie oceniony pozytywnie dostaniesz dofinansowanie, nawet do 40 tyś złotych. w UP jest ok. 18 000.

Gość Upeeeeeeee
Serdecznie dziekuje za odpowiedz. Zdecydowanie te 18tys bylo by wystarczajace jesli o mnie chodzi... szkoda... ale nie poddam sie :) zrobie tak jak napisalas. Dziekuje i pozdrawiam