Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SarCiaa

Błagam pomocy!!

Polecane posty

Trzy dni temu Kochałam się z moim chłopakiem.Miałam roczną przerwe i nie ukrywam ,ze stosunek odbył się bez zabezpieczenia ,ale był przerywany. Do tego troszke mnie bolało,a od dwóch dni mam brązowe PLAMIENIE i boli mnie podbrzusze!Zupełnie nie wiem co mam z tym zrobić.Miałam dostać okresu ,a zamiast tego mam brązową wydzieline,dość skąpą. Proszę pomóżcie MI.Może znajdywała się któraś z Was w takiej sytuacji i wie co się tym objawia!

No skoro Troche bolało,to nie był udany na 100% Jednak nie ma co narzekać,a wręcz martwić co MI JEST ?!

Sluchaj każda osoba jest inna, trzeba iść do ginekologa forum Ci nie pomoże... Moim zdaniem to nic poważnego, ale lekażem nie jestem. Bardziej zastanawia mnie fakt jak można się kochać bez zabezpieczenia??? Rozumiem, że planujecie ciążę??

Raczej potrzebuje rady,aby upewnić się,ze w CIĄŻY NIE JESTEM. Aktualnie przebywam w Norwegii i nie mam pojęcia gdzie mogę iść tutaj do lekarza.W przeciwnym wypadku nie udzielała bym się tutaj. A bez zabezpieczenia z tego względu,ze adrenalina i głupota sprawiły,ze nie zwróciłam na to szczególnej uwagi..

Gość bedzie dobrze
zrób to znow:p www.w-MP3.pl

Gość zorza5-50
Musisz na razie przerwać uprawianie seksu i skorzystać z porady ginekologa,bo w tej sprawie pomoże Ci tylko lekarz