Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość byłem głupi i niedojrzały

tak mi źle... zrozumiałem co straciłem

Polecane posty

Gość byłem głupi i niedojrzały

znam ja od 5 lat. Miałem wtedy 16 a ona 14. Z poczatku ze mna nie chciala byc bo była za młoda, wolała kolezanki, wiec na nia czekalam. Gdy skonczyła 15 lat spróbowalismy, ale wiadomo za mloda była. Wytrzymalismy tylko 2 miesiace. Ona jest moja pierwsza miloscia a ja jej. Gdy sie przyjaxnilismy dobrze sie dogadywalismy, a gdy ze soba bylismy ciagle kłótnie. Dopiero w wieku 16 lat chciala ze mna byc a ja z nia. Było wszystko ok, ale mi ciagle czegos brakowało. Nie doroslem do milosci, ranilem ja :( napisalem jej ze nie chce z nia byc... ona byla zalamana, po 2 misiacach spodobal jej sie kto inny. Pech chcial ze mieszka niedaleko mnie. Próbowalem do niej zagadac, chcialem zeby mi wybaczyła, wtracalem sie do nich. Na marne :( wybrała tamtego. Żyłem nadzieja ze im sie nie uda, że ona zrozumi, że ja jestem dla niej wazny.. wkoncu pierwsza miłosc. Ona mnie zablokowała na gadu, nie cchaila ze mna w ogole gadac, w sumie jej sie nie dziwie :( dopiero po roku mnie odblokowała i od czasu do czasu gadamy na gg. Wszystko mi sie wspomniało, przeprosilem ja za to, pwoiedzialem ze teraz doroslem, ze wtedy bylem dziecinny, nieprzygotowany. Ona jest juz z nim ponad rok, pwoiedziala mi że czasu nie zmeinie że sam tak wybralem! Ma racje :(:( ale strasznie mi z tym źle! tak bardzo jej potrzebuje! po niej nie mialem nikogo! bo tylko na niej mi zalezy i ona jets ta wyjątkowa :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować