Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka242424

Jak urządzic pokój... ?

Polecane posty

Gość Zuzka242424

Witam. Mam problem... a polega o na tym, że spodziewam się dziecka na razie sytuacja jest taka, że mieszkamy z mężem z moją mama (ma duże mieszkanie i jest sama) ale pokoj będziemy mieć razem z dzieckiem i kompletnie nie mam pomysłu jak go urządzić... Chce wszystko zmienić, tak żeby bylo w nim wygodnie Nam jak i dziecku, chociaż wiadome na razie będzie malutkie, więc wiekszego znaczenia nie będzie to dla Niego miało, ale nie wiem jak wszystko użadzić... Jak meble, łóżeczko i wszystkie potrzebne rzeczy dla dzidziusa. Jeśli jest tu kobieta, która ma właśnie pokój z niemowlaniek to byłoby super jak dałaby mi jakieś rady, bądz zdjęcie. Pozdrawiam serdecznie

Gość Zuzka242424
Pomóżcie :) Może jest osobą, która zajmuje się takimi rzeczami jak projektowanie??

Gość Zuzka242424
Jak miałabym iśc to bym poszła :P a teraz pytam tutaj, może są osoby miłe i chętne mi pomóc :)

Gość k-da
jaka wielkosc i wysokosc? od jakiej strony swiata okno? jakie mozliwosci zabudowy szafa scienna? czy osobny?czy przejsciowy?

Gość ile masz kaski na urzadzenie

Gość Zuzka242424
Pokój jest mniej wiecej 10 metrow kwadratowych + wnęka ale nie chciałąbym robić zabudowanej szafy bo nie zostałoby, aż tak dużo miejsca. W tej wnęce miałam plan, żeby wstawić łózko. Pokój jest całkowice osobny, z balkonem. Okna na stronę hmmm :D od samego rana świeci słońce :D Co do kosztów to właśnie dokładnie nie wiem... chciałam sie zorientowac też ile mniej więcej by to wyszło i czy stać by mnie wtedy było, czy musiałabym z czegoś zrezygnować. Powiedzmy, że mam 10 tys na remont pokoju i zakupy dla dziecka

Gość Zuzka242424
Dzięki :) Zaraz spróbuję coś wykombinować :D

Gość Zuzka242424
A może ktoś ma jakiś pomysł jeszcze?? Lub sam ma taki pokój z dzieckiem i podzieli się tym jak go urządził:)

Gość Zuzka242424
musze podnieść :)

Sprawdź sobie na portalu http://zaradni.pl, widziałam tam porady odnośnie urządzania mieszkania, a nawet wyboru projektanta również, poszukaj w kategorii dom i ogród, na pewno znajdziesz coś dla siebie :)

Gość Zuzka242424
dzięki :)