Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może kiedyś napiszę...

Wasza reakcja

Polecane posty

Mam w planach napisać książkę, która głównie będzie się opierać na moim dzieciństwie i wspomnieniach. Byłaby to coś podobnego do książki "kato-tata", czy "Wstrząsające wyznania Kathy". Ale mam pewne wątpliwości. Zastanawia mnie reakcja znajomych,rodziny czy też przyszłego partnera. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy jakie ktoś ukrywa mroki przeszłości. Nie chciałabym później być postrzegana przez pryzmat tych przejść, ale nie wiem czy to możliwe. Jak wy byście zareagowali gdyby partner,ktoś z waszych znajomych, rodziny ujawniłby taką szokującą sprawę?

Gość do usuniecia
no jak k**wa nie bluznic jak caly dzien tylko o pi**ach ch*jach c*pach waginach sexie analnym, wylizywaniu ,obciaganiu.... no k**wa.....ile mozna sie pytam? na ogolnym? przy temacie o jedzeniu , o Bogu , o dzieciach? popie**olilo im sie w glowach juz......a co oni sa? krolowie ? intermnetu? ha,ha,ha..........tepe matolki.......bez dystansu do siebie.....kazdy krytykujacy ich wpis lub twemat znika natychmiast [po kilku sekundach a inne to co ? czekaja na laske jasnie panstwa moderatorow? gowna sie w dupie gotuja od tego balaganu i lenistwa i ignoravncji......!!!!!!!!! sram na nich.................. debile

Gość podpisz sie pseudonimem

Podpiszę się pseudonimem, ale bardzo prawdopodobne, że osoby które mnie znają połączą fakty i się domyślą, że to ja. Mieszkam w małej miejscowości i taka wiadomość nie przeszłaby bez huku

Gość może kiedyś napiszę
Nikt się nie wypowie? :(