Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyy99090

Cudem weszłam na ta strone, na inne w ogóle nie moge, prosze powiedzcie co jest

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyy99090

grane..??? $0 razy próbowałam wejsc na a strone to ładowało sie przez godzine i i tak sie nie załadowało stron była cała biała... tak samo jest z innymi stronami np n-k onet (ale gdy wchodze na jakas wiadomosc) takto to działa...no i nie ktore strony tez nie działaja,,, wiecie ine to ze nie działaja ze pisze ze sie nie mozesz połaczyc tylko poprostu nie wyswietla sie strona jest tylko wszystko białe... dlaczego powidzcie poózcie prosze.. :(

Gość pomocyyyyyyy99090
???? prosze wiecie moze co sie stało..?

Gość informatyk bez kobiety
możliwości jest wiele .Np możesz mieć problemy z operatorem (jakieś uszkodzenie u dostawcy ). Zepsuty modem , internet bezprzewodowy i brak stosownych warunków (za dużo użytowników) , wirus . itd itd.

Gość pomocyyyyyyy99090
chce przyznac ze mam routera... a wirus jaki i skad moze byc..?

A może to jakiś program typu BearShare albo Torrent . Co ja mogę wiedzieć o Twoim internecie :) na początek to warto wywalić wszystkie programy P2P , radio internetowe, zrestartować router. na koniec otworzyć stronę w innej przeglądarce np Opera Google Chrome itd.

Gość pomocyyyyyyy99090
hmm.. nie mam bearshara :P ani zadnych torrentów mam tylko aresa... a modem odłaczałam i przyłaczałam kilka razy i nic...a moze byc wina ze np kabeltelefoniczny cos z nim nietak.? bo ostatnio go zniszczyłam i musiałam naprawiac te małe kolorowe kabelki włozyc do odpowiednich miejsc... mineło juz z miesiac lub 2 mogło sie cos odłaczyc..?

Ares jest klientem sieci torrent potrafi ubić nawet dobry router. Na początek należy wywalić te programy. To może być wina tych "kabelków" wizyta kogoś zaciskarką powinna pomóc.

Gość pomocyyyyyyy99090
????

Gość pomocyyyyyyy99090
a sama moge to zrobic .?? :D:D

Gość ares to wylegarnia virow
wbija przez opere albo chrome to raz ,scan kompa dwa,trzecie polaczenia sieciowe napraw

Bez obrazy ale sama to możesz zrobić sobie dziś naleśniki na kolację . Do tego potrzebne są odp. narzędzia , końcówki oraz odrobina wprawy (tzn. trzeba trzy końcówki zepsuć :D)

Gość pomocyyyyyyy99090
hm.. no wiesz jak naprawiłam no i teraz tez moze mi sie udac :D:D ale nie no spoko, rozumiem :) zaraz zeskanuje kompa, a opery nie mam :O.. moge ja pobrac .?

Gość pomocyyyyyyy99090
no pobrałam se ta opere ale itak mi nie działaja te strony.... :O

Gość sprawdz jeszcze polaczenia sie
ciowe,a masz firewalla?

jeszcze wpisz START->URUCHOM CMD i następnie wpisz w czarnym oknie ping -n 30 www.wp.pl [nacisnąć enter] i obejrzeć czasy należy jak większe niż 40-50ms lub jest wpisane timeout to wina połączenia między routerem a komputerem lub routerem a dostawcą internetu. jest szansa że to te cudownie zaciskane kabelki tak działają :)

Gość pomocyyyyyyy99090
yyy i tak nie zrozumiałam kochanie co napisałes na poczatku :P A co do kabelek to pewnie tak :D :)

Gość pomocyyyyyyy99090
a tak z góry dzięki za pomoc :P :D