Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślooonaaaa

Czy zgadzac sie na seks ze starszym?

Polecane posty

Gość Zamyślooonaaaa

Hej, Wiem ze głupie pytanie, ale sprawa dla mnie nie jest łatwa. Mam znajomego z którym dązymy do zrealizowania swoich namietnosci, itd, jednym slowem do seksu. Gdy juz romans kwitł, opowiedzial mi o swojej przeszlosci, a raczej o swoich doswiadczeniach seksualnych, fantazjachi ktore sa dla mnie troche dziwne, opowiadal o swoich kochankach, ile to razy zdradzal zone, a takze o kontaktach homoseksualnych. Jest szczery wiec fajnie, ale czuje ze mimo zapewnien ze łączy nas nie tylko pociąg fizyczny, bede tyko kolejnym obiektem seksualnym. Dodam ze jest o kilka lat starszy. Powiedzcie mi czy ryzykowac, probowac, czy lepiej dac sobie spokoj i nie byc na liscie kolejnej zdobyczy -w moim wypadku zdobyczy o 9 lat mlodzszej? Napiszcie co mi radzicie ?

Gość yhsarwt
powiesz cos o tych jego fantazjach?

Gość Zamyślooonaaaa
No spoko pomyślimy nad tymi Twoimi fantazjami ;D A jakie je masz??? Jak mam temu kolesiowi to powiedziec ze niestety ale sobie nie pobzyka?? Bo nadal bedziemy sie spotykac na drodze i zawodowej i prywatnej

Gość wilebiciel rudych
kanciku, w miom snach pojawiasz sie co noc

Gość Zamyślooonaaaa
No wlasnie nie wiem czy jestem kanciasta - podobno w sam raz z tego co mi opowiedzial to ma obsesje na punkcie tyłka Nie chcial tego rozwijac, ale wszystko co jest z tym zwiazane Ok kazdy lubi to co lubi, ale zeby podczas pierwszego seksu ktos mnie po dupie lizał Troche to dziwne dla mnie A co do Hiv - tez mi tak przeszlo przez mysl Choc nie powiedzial czy to byl seks z facetem czy mu tylko obciagal

Gość Zamyślooonaaaa
Do Kant Dupy - jaki masz probem - pomożemy Ci zaciągnac faceta do łóżka - moge Ci tego mojego podrzucic ;D A wlasnie nie wspomnialam jednego ze ten koles mnie mega pociaga - ale te fantazje zatrzymuja te pożądanie

Gość wielbiciel rudych
szkoda że nie jesteś wolna kanciku :(

Gość Zamyślooonaaaa
Pierwszy wolny nicku - ja mam fantazje takie ze sądze ze bys je spełnił. Raczej mieszcza sie w normie ;D A co do lizania tyłka, to mnie to jakos nie kreci jest tyle innych fajnych miejsc do lizania........

Gość wilebiciel rudych
skoro się czai to chyba dobrze? kobiety podobno nie lubie przechodzić do rzeczy

Gość Zamyślooonaaaa
To co Ty zrobiłbys podczas pierwszego seksu z laska?

Gość Kant - mam pytanie
golisz swoje kudełki na wzgórku, czy też trzymasz śliczny płomienny busz?

Gość Zamyślooonaaaa
Kanciku takie fantazje trzeba w zycie wprowadzac ;D Twoje sa przynajmniej normalne a nie jakies dupy srupy....

dobrze bym jej zrobil ;] przed pierwszym seksem, duzo bym z nia rozmawial, co lubi, czego nie, czego oczekuje na spotkaniu. poznal jej oczekiwania. pozniej bym to zrealizowal. pierwsze spotkanie, jest dla niej.

Gość Kant - mam pytanie
mam duży sentyment do rudych kędziorków, bo moja była, co prawda blondynka, po rudej mamie dostała w spadku rudziejące włosy na piczce. Coś wspaniałego :)

Gość Zamyślooonaaaa
Pierwszy Wolny Nicku - widac ze jestes wspanialym facetem. To wazne by szanowac kobiete i jej nie zrazic podczas kontaktu. Czyli mam racje? - Mam sie czego obawiac jesli chodzi o ten seks ze starszym???

Gość Zamyślooonaaaa
i chyba na taka odpowiedz czekalam - dzieki

Gość Zamyślooonaaaa
No wlasnie - albo przygoda moze niekoniecznie jednorazowa , ale o jakiejs miłosci nie ma mowy z zadnej strony. Ciekawi mnie tylko czy kazdy facet kilka lat po 30 urodzinach ma za fantazje seks z mlodsza? Z jednej strony fajnie byc taka osoba na ktora ma facet ochoty ale z drugiej....

Gość Zamyślooonaaaa
czego ja chce? hmmmm chcialabym sie z nim przespac, ale.... no juz wiecie co Nie wiem co bardziej mnie przeraza te kontakty homo czy te fantazje od tyłka strony. No ale teraz jak z nim zagadac zeby go nie zranic, bo faceci wbrew pozorom sa bardzo wrazliwi, a tak jak juz wspomnialam napewno bedziemy sie jeszcze widywac w roznych codziennych sytuacjach....

Gość Zamyślooonaaaa
Wolny nicku a czym roznia sie te kobiety ze mlodsze wybierasz na zwiazki a starsze na seks? Doswiadczenie starszych? Ciekawe to co napisales

Gość Zamyślooonaaaa
No wlasnie Wielu sie nie przyznaje a on sie jednak przyznal czym mnie zaskoczyl Byl zdziwiony ze ja nie jestem bi... Bo kolejna fantazja to seks 2 + On. Malo ktory gada o takich sprawach przed seksem....

bo ja ogolnie jestem interesujacy.. hmmm moze to wynika z tego, ze lubie rywalizacje. seks to pewnego rodzaju rywalizacja. z poprzednimi, nastepnymi partnerami partnerki. starsza przewaznie oznacza bardziej doswiadczona. wiec jesli doprowadzam ja do orgazmu, czuje sie ze mna dobrze. chce wiecej. to jakis taki plus dla mnie. jak premia w pracy. nie potrafie tego jakos logicznie wytlumaczyc. taki jestem. take mam odczucia.

Gość Zamyślooonaaaa
No to masz racje sprawa jest jasna nie chce nic poza seksem. Ale Kanciku wiesz sama - podniecajaca jest mysl o romansiku ze starszym. A Ty moze powinnas mu jakos dac do zrozumienia ze to Ty mu pokazesz jak ma Cie dotykac i piescic i wtedy Cie nie zrani, ani nie zrobi czegos czego nie bedziesz chciala Duza jest roznica wieku miedzy Wami?

Gość Zamyślooonaaaa
Wolny Nicku no kumate jest to co piszesz Widac ze wiesz czego konkretnie chcesz I mimo przyjemnosci z samego seksu masz jeszcze bonus jako satysfakcje dla siebie ze sie sprawdziles ;)