Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

usłyszałam wycie zza ściany,poszłam a tam... coś strasznego u sąsiadów się stało

Polecane posty

Normalnie pokierowana instynktem bo inaczej bym nie poszła, wycie , ujadanie zza ściany, pukam a tam wszyscy leżą i skręcają się z bólu ! dwójka małych dzieci i ojciec. Ja pytam co się stało? może się gazem zaatruli ? a oni tak po szczepionce na grypę, normalnie horror. Dziecko jedno było już sino fioletowe, drugie pokazało mi bąbla na ramieniu i płakało z bólu !! miało wielką ropną cystę w tym miejscu :( ojciec słaniał sie na nogach, powiedzialam żeby nie wstawał ,bo jeszcze krzywdę sobie zrobi, też miał dziwne objawy w miejscu ukłucia, mówił że wszystko go boli...zadzwoniłam po karetkę. A najlepsze że w 9 minut wróciła sąsiadka i była oburzona że się panoszę!!! chamka niewdzięczna :/

Gość buahahhahahhahaha

Gość no chyba to nie zart
jezeli to zart to nie na miejscu. ludzie umieraja z powodu grypy. nic smiesznego. :O

Mnie nie było do śmiechu. Najlepsze jest to że ta baba wstrętna jest lekarką. W głowie jej sie poprzewracało , żeby szczepić tak małe dzieci :o pewnie miała nadzieję że pozbędzie się rodziny, ale pokrzyżowałam jej plany, i są świadkowie.