Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadeel

Odnalazłam sposób na piękną linię uśmiechu we frenchu D

Polecane posty

Gość Nadeel

Witam Was, Odnalazłam ostatnio sposob na cudowny, piękny french. Zawsze miałam problemy z robieniem linii usmiechu, wychodziły za grube, za cienkie, albo krzywe. Ostatnio znajoma kosmetyczka pokazała mi takie specjalne urządzenie, jest super, bo linia uśmiechu wychodzą idealnie. Tak wygląda i tak działa: http://www.youtube.c...h?v=iwbshaNyJos Jest naprawde świetne Zakupiłam je na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=808884750 Najlepszy to mój zakup w tym roku :D jestem w siódmym niebie Co o nim sądzicie??? Ja uważam, że jest świetne :D A Wy??

Gość Chely
Witam Cię :)) Uważam, że to doskonały zakup, szczególnie dla kosmetyczi :) wiele razy sie spotkalam, że linie frenchu miałam krzywą. A dzieki temu urzadzeniu by była idealna:D Stylistki by powinny się w cos takiego obowiazkowo zaopatrywac! Widac po tym, ze bardzo skraca czas pracy, a frenche wychodza idealnie jak spod igły :D swietne too, tez bym chciala to miec :D

to sobie kup:P prawdziwa stylistka nie ma problemu z idealną linią więc nie nazywajcie tak partaczek,które kreslą jakieś białe mazgaje. prosze wybaczyć,ale to po frenchu wiadomo ile wart jest stylista...

Gość dwa pierwsze
to ta sama osoba :D reklamę sobie robisz??

Gość mr2407160
To nie reklama Znam to z Hiszpanii .Ta osoba która pisze ,że pięknie robi frencz nie ma pewnie pojęcia jak on powinien wyglądć - może niech zaprezentuje foto ze swoim frenchem to zobaczymy jej umiejętności