Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemająca

pracy nie mam, chlopa nie mam, dziecka nie mam

Polecane posty

Gość niemająca

wizyta na naszej klasie mnie do reszty dobila. To jest jakis portal dla mosachistow nornalnie 😭i sadystow...:o Wszyscy maja juz dzieci, podrozuja, maja meskich przystojnych ukochanych mezow (niewazne ze z tatuazem na kydce) a ja... ech, szkoda gadac🖐️

Gość opkl
ILE MASZ LAT ?

Gość baba jagaa
a ile masz lat?

Gość niemająca
z tych wszystkich rzeczy to tak naprawde relanie rzecz biorac to moglabym chciec jedynie prace. Stara baba jestem..no..:o zegar tyka...wstydze sie przyznac. Aha-wieje mi od okna i mam dlug do splacenia.

Gość Lady Night
a ja dziecko/ci i męża:) co to za praca na 3 miesiące:O

Gość dupa zwana wandą
ale nasza klasa to miejsce gdzie należy zamieszczać wszystkie posiadane zdjęcia z wycieczek zagranicznych, wesela, całej swojej rodziny i zbierać znajomych, których się widziało raz w życiu. mało składna myśl, ale chodziło o to, że bezsensu jest budowac wyobrażenie o sobie, odwołując się do naszej klasy.

Gość niemająca
dupa -no dzieki za pocieszenie 🌻 Znajomosci tez nie mam - o zapomnialam... Chyba z transparentem wyjsc na ulice mi przyjdzie, zeby ktos mnie poznal.

Gość dupa zwana wandą
ej, tam marudzisz. ja też nie mam dzieciaka, faceta i konta na naszej klasie, a oprócz tego troche narombana jestem. jesienią mam depresje jesienną, a wiosną mam przesilenie wiosenne, a latem i zima coś innego się znajdzie, co spowoduję że bede złośliwa i niezadowolona z życia. ale w głębi duszy uwielbiam swoją osobe, i mam totalnie w dupie to, jaki stosunek inni do mnie przybiorą, a wiem że dużo osób mnie nie lubi, a najgorsze jest to, że dowiaduje sie o tym jak jestem w potrzebie, daltego też już przestałam rozptrywać życia z takiej prespektywy ja ty teraz. sorry za błędy i czasami nie najlepszą składnie, ale literki mi się zamazują.

Gość niemająca
skad te znajomosci sie biora ja nie wiem... mam kolezanke, kilkanascie lat pracuje w koncernie w kadrach - odmowila mi pomocy jak szukalam pracy wiele ludzi ma chyba satysfakcje, ze komus nie pomoga albo moze uznala, ze zagrazalabym jej.. nie wiem:(

Gość dupa zwana wandą
, ale dlaczego właściwie tak skromnie siebie oceniasz?

Gość niemająca
stracilam prace z powodu czyjegos kaprysu...ludzie to swinie

Gość dziecko sobie możesz
dać zrobić, to nie problem - znajdą się chętni. A jak będziesz już miała dziecko, to i kupę roboty będziesz miała. Tak więc dwa w jednym :-P Tylko jeszcze chłopa znaleźć i full total szczęście...

Gość dupa zwana wandą
ludzie są mało skłonni do pomocy. taka tam zasada. jak umiesz liczyć, to licz na siebie :) jeśli już szukasz po znajomościach pracy, to lepeij po rodzinie, bo przyjaciele/ znajomi to kiepska metoda

Gość niemająca
dupa - bo wiesz, chyba nikt mnie nigdy nie kochal bezwarunkowo.

hehe zupelnie jakbym czytala o sobie ja tez niedawno stracilam prace. byly mnie zostawil, nie mam faceta tym bardziej dziecka. ale sie jakos specjalnie tym nieprzejmuje ale fakt chcialbym miec juz jakiegos fajnego faceta u swego boku, ale co jak idziesz do klubu czy pubu widzisz usmiechajacych sie do ciebie kolesi, ale zaden dupy nie ruszy, nie podejdzie, nie zagada. NO JEDNYM SLOWEM MASAKRA. :d

JUZ NIE WIEM TAK SIE ZASTANAWIAM. CZY W TYCH CZASACH TO KOBIETA POWINNA PODEJSC PIERWSZA DO FACETA??

Gość niemająca
karo8787-wlasnie, z tymifacetami to rozumiem...:o 'czajniki' same w tych klubach foczkax :)

Gość dupa zwana wandą
niemajaca- bezwarunkowo to kochają tylko rodzice. o tym, że jakiś facet cie pokocha, za to że tylko jesteś. i będziesz dla niego całym światem, to cóż, nie nastawiaj się na to, takie rzeczy tylko w literaturze z okresu romantyzmu. swoją drogą czy ty byś była w stanie pokochać kogoś tak zupełnie bezgranicznie, bezwarunkowo... ja sama jeszcze nikogo takim uczuciem nie obdarzyła, w ogóle nikogo nie obdarzyła miłością, więc za bardzo marudzisz... za dużo książek czytasz

Gość niemająca
ja sie nie odnosze do rodzicow - wole patrzec naprzod a nie wstecz

Gość gość
Znam ten ból ;(

oj mam doła wielkiego a te kly to dla mnie terapia wole sie smiac jak plakac

Gość Lady Night
dziecko i praca przy nim. Ok 2 w 1:) A przy facecie? To kolejna robota:) więc pracy w full:):P

Gość niemająca
nie bede miec dzieci, a jednoczesnie facet, ktory tez nie chce dziecka mnie odstrecz.Wiem to glupie.

Gość niemająca
dobranoc.Dziekuje Wam za te rozmowe 🌻:) Ide spac 🖐️🖐️

pomóżmy dziewczynie tzn pomóżmy nam kobieta żebyśmy nie były poniżane przez...... jak tam wolicie ojców dziadków chłopaków pracodawców i jak z tym walczyc bo teraz ... ok mam dola ale jestem foczka :) a foczki maja piękne oczy