Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaska87

Boze jaka ja jestem samotna i smutna

Polecane posty

Gość Jurek Kabareciarz
Hej Asia Tak to jest, hajtnęliście się pewnie w wieku cokolwiek dziecięcym (człowiek uzyskuje pełny rozwój ok. 25 roku życia) pewnie nie macie nawet teraz 30 i co się dziwić, że on gra w grę, skończy 30 to mu przejdzie

LeśnySłodziaczek - chcesz i szukasz faceta, a n ainnym temacie piszesz, ze faceci w ogole sa glupi.. zal.. nie wiesz, ze kto z kim przystaje, ten taki sie staje? :D

Gość Jurek Kabareciarz
LeśnySłodziaczek, to on ma rządzić? Ludzie, Leśny Słodziaczek to najlepszy materiał na żonę! Ona chce, żeby facet rządził

LeśnySłodziaczek Mój były chłopak jest ekspertem on nóg, więc zapytam go jutro co sądzi na ich temat po diabła pokaz swoje nogi :P ;) nie są idealne ale niezłe.

Gość Vroooom
Ja jestem po 30-ce i moja zona spi, a ja wlasnie przed chwila skonczylem grac w gre... Jestesmy ze soba juz kilkanascie lat, a potrafi byc super, tylko kwestia, ze caloksztalt sie liczy. to ze ktos o siebie dba i goli pachy to jedno, a to ze marudzi przy kazdej okazji to drugie. Facet chce byc traktowany jak bohater bez wzgledu na wszystko. W Pier***ej grze moze byc bohaterem - ciekawe czy ty mu zapewniasz takie poczucie. Mowiac, ze znajdziesz sobie kogos, kto cie potrafi zaspokoic zafaflalas sobie nie tylko ten raz, ale i na przyszlosc - takie rzeczy sie odkladaja... Najlepszy afrodyzjak, to udawac, ze facet wszystko robi najlepiej - tylko w niezbyt oczywisty sposob - zeby sie nie skapnal ;)

Gość bigmalewithsmallbrain
samotnosc to abstrakcja. trzeba sie uduchowic - wtedy sie człek nie czuje sam. kobietom to zwykle jakos gorej wychodzi

LeśnySłodziaczek spij spokojnie 👄 chyba jesteś trochę zboczona :o :o :(

bigmalewithsmallbrain - masz rację, powinno sie dążyć do samodzielnośc i do tego, żeby czuć się wyśmienicie samemu ze sobą. Ale jestem ciekawa jak to osiągnę, jak wtedy będą wyglądały moje relacje z facetami :]

Gość bigmalewithsmallbrain
z facetami? a nie wysdtarczyloby ci z jednym ;)