Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona97

co to za krwawienie????

Polecane posty

Gość zmartwiona97

prosze o pomoc. w tym miesiacu spoznil mi sie okres dwa dni. trwal normalnie- od zeszlego czwartku do tej srody) . jedak wczoraj zauwazylam u siebie nieznaczne bo male plamki,zabarwione na kolor lekko pomaranczowo brązowy. to wyglada na sluz przedowul. ale ewidentnie sa tam slady rozrzedzonej krwi. czy ktos mi moze powiedziec co to moze byc? dodam ze kochalam sie z mezem 3 dni temu,ale nie sadze by cos sie uszkodzilo. nawet test zrobilam na wszelki wypadek- negatywny. prosze o pomoc!!!

Gość czik
po 3 dniach test ciąży nie wykaże, może to być plamienie owulacyjne, albo implantacyjne bo zaszłaś w ciąże

nie teraz raczej to ie mozliwe bym zaszla w ciazy bo po pierwsze zabezpieczylismy sie gumka, po drugie to byl 6 dzien cyklu, ten w ktorym mi sie miesiaczak skonczyla co ciaze wyklucza. chodzilo mi bardziej o tamten miesiac,dlatego zrobilam ten test.

plamienie owulacyjne, albo plamienie związane z jakąś infekcją może? cieżko powiedzieć, kiedy ostatnio byłaś u ginekologa? może warto sie wybrac skoro Cie to niepokoi

to przejdź się do ginka, może masz jakąś infekcje... warto sprawdzić, lepiej dmuchać na zimne :) albo zaczekaj z miesiąc i zobacz czy to sie bedzie powtarzać

ale ciaza to raczej nie moze byc,skoro robilma testy i mialam okres? chodzi o to ze miesiac temu kochalam sie z mezem z zabezpieczeniem w polowie dokladnie. niby wszystko po bylo wporzadku,gumka na 100 cala ,ale zawsze jakies mysli przycgodzily do glowy. 2 dni spoznil mi sie okres w sumie, ale trwal normalnie i byl normalny. ciaze mozna wykluczyc? no i test zrobilam wczoraj, 3,5 tyg. po stos.