Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka2555

Czy powinnam wziac tabletke 72 po?

Polecane posty

Gość Jolka2555

Witam. Wczoraj wieczorem kochalam sie ze swoim chlopakiem. Wczesniej jednak zrobilam mu reka i doszedl do wytrysku na zewnatrz, wytarl penisa papierem, po czym chwilke odpoczal z jakies 3, 5 min. a potem wlozyl mi penisa i kochalismy sie bez brezerwatywy. Wczoraj byl 7 listopada, ostatni okres mialam 17 pazdziernika, czyli minely 22 dni. okres mam zawsze regularny 28 dni. Tak wiec z obliczen wynika ze dzisiaj to dzien bezplodny. ( dni przed okresem to dzien bezplodny. Mysle ze mialam owulacje normalnie dnia 14 lub 15, poniewaz mialam powiekszony piersi i bolaly mnie jajniki i podbrzusze. Jednak jakies 3 dni temu mialam lekka goraczke. Moze to jednak opuznilo owulacje? sama juz nie wiem czy to byl plodny czy bezplodny. On jak byl we mnie nie doszedl. Ale robilismy to bez prezerwatywy. czy moge jedna mimto to obawiac sie ciazy?? Bardzo prosze o powazne i SZYBKIE odpowiedzi i z gory dziekuje.

Gość Ania - girl drania
Łykaj...

wydaje mi sie ze ryzyko jest naprawde minimalne...22 dzien cyklu...sama piszesz ze masz regularne cykle! ja bym nie brala pigulki, ale jak chcesz...sama musisz podjac decyzje, ale moim zdaniem szkoda zdrowia na tyle hormonow :-))

Gość ona ........................
hejka nie musisz brac tabletki tak mi sie wydaje jeżeli nie doszło to wytrysku w środku .... powiem cie ze ja kochałam sie tak 5 lat ale stosunki miałam zawsze bez gumki a wytrysk na brzuchu i nie zaszłam w ciąże w ten sposób z tym że kochalismy sie kilka razy i nawet go do ubikacji niewypuszczałam by go umył albo wytarł .... kazda dziewczyna jest inna co prawda, no ale ja choc sporo ryzykowałam nie zaszłam wiec czemu ty bys miała zajsć skoro on go wytarł według mnie nie ma takiej możliwościchoć inne dziewczyny zaraz zaczna pisac ze są albo ze ejstes gówniara która zabiera sie za sex....wiec tym sie nieprzejmuj te co tak pisza własnie sa gówniarami które tylko opieprzają inne laski lub pisza pierdoły by były nieszczesliwe

Gość Jolka2555
Jedyną gumkę która była w domu zużyliśmy na namiętny anal a później zrobiłam mu rączką. Proszę o opinie.

Gość shyla styles
nie bierz, nic ci nie jest

Gość ona ........................
ja juz opinie ci dałam i moim zdaniem nie ma sie co martwic i truc hormonami

Gość jolka2555
Jejciu jak szybko. Nie jestem gowniara. A i seks pozno zaczelam. no niby mam regularne, ale zastanawiam sie czy ta owulacja na pewno miala miejsce, bo juz nie pamietam dokladnie. No mnie martwi jedynie ten plyn przed wytryskiem, bo w nim tez sa plemniki. Z jednej strony moglabym wziac i bylabym spokojna, ale z drugiej, kurde mam okres regularny co 28 dni i nie chce tego zepsuc. pomysle jeszcze troche. jeszcze mam troszke czasu. Dziekuje.

Gość Jolka2555
tak szybko trzaskałam ręką że aż jego kutas zaCZOŁ sie kopcić a jak nabrzmiał to roztworzyłam jape i wystrzelił mi do mordy tak że aż sperma mi nosem poleciała, wytarłame se to ręką a później przypomniało mi sie że wkładałam se palce w pochfe i brandzlowałam żeby patrzył bede w ciąży ?