Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhbghgh

Moje koelzanki wyzywaja mnei od kretynek bo place za siebie jak jestem z facetem

Polecane posty

Gość gbhbghgh

Ok 1 randka...on placi ale potem dopoki nie staniemy sie para ,to zawsze ja place za siebie.Zawsze! Nawet jak facet sie sprzeciwia. Ewentualnie jak juz jestem z kims to raz on placi, raz ja..itd...czemu koelzanki ze mnei sie smieja? czyli powinnam wymagac aby facet zawsze za mnie placil tak?

Nie przejmuj się, to one są kretynkami. :) A co do wymagań względem faceta, to zależy, po co Ci ten facet... ;)

Gość fsdafsaf
Takie tematy zakładają głownie młode dziewczyny, które jedyną kasę jaką posiadają, to kieszonkowe od rodziców.

Gość fsdafsaf
No właśnie ;) Po co ci ten facet bo chyba sponsora szukasz. Twoje koleżanki, to może galerianki jakieś ;)

Gość gbhbghgh
mam 26 lat,zarabiam ponad 2 tys miesiecznie...tak tak...kieszokowe od rodzicow:P hah

Gość gbhbghgh
szukam faceta jak kazda samotna dziewczyna ale nie chce aby za mnei placil w lokalu za kazdym razem...czy to zle ? Widac ze zle...

Gość nie lepeij zastosowac
zasadę złotego srodka zamiast popadac skrajnosci? czy dla niektorych istnieje albo żerowanie na innych albo epatowanie wlasną super-niezaleznoscią a nic pomiedzy?😴