Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sam

dlaczego mi sie zdaję że wy wszystkie lecicie na kasę?

Polecane posty

Gość jestem sam

mógłbym napisać prawie wszystkie ale to prawie tyczyłoby się tych które mi się nie podobają

Gość bbrruukk
naprawdee??

Wiadomo, że jest pewna grupa lasek, które szukają kasiastych facetów. Tak szawsze bylo i nie ma w tym nic dziwnego...

Gość jestem sam
nie gustuje w specyficznych dziewczynach ale raczej mam pecha do nich :P ale nie tylko o nie chodzi, powiem to tak żeby była jasność: nie znam atrakcyjnej dziewczyny/kobiety która nie "leci" na pieniądze niech jedna z was ( na dziesięć ) powie że żyję w urojonym ponurym świecie to może uwierzę

Gość to dziwne ale zawsze
takie przekonanie mają ci którzy tej kasy nie mają, natomiast ci którzy mają i przyciągają wyłącznie blachary są święcie przekonani że każda leci na ich aparycję i "ciekawą" osobowość

Gość to dziwne ale zawsze
takie przekonanie mają ci którzy tej kasy nie mają, natomiast ci którzy mają i przyciągają wyłącznie blachary są święcie przekonani że każda leci na ich aparycję i "ciekawą" osobowość

Gość michal3
Źle ci sie zdaje, mam sporo i sporo zarabiam i jakoś żadna na mnie nie leci więc twoja teza nie zgadza się z rzeczywistoicią.

Gość to bardzo dziwne
przecież wszystkie Michały to fani faceci - a może jestes pustakiem? albo za dużo pracujesz i nie masz czasu się dobrze zakręcić;)

Gość a po co ma się z bogactwem
obnosić? żeby blachary przyciągać? przyjdzie czas to pozna kogo ma poznac i tyle

Gość Sara Ess
To ja chyba jestem jakas dziwna, bo spotykalam sie zawsze z takimi normalnymi facetami, ktorzy nie byli zbyt przy kasie. Wyszlam za maz ze tak brzydko powiem za golodupca, ale z milosci, a nie dla grubego portfela i ciesze sie... Wydaje mi sie, ze pewne wartosci i zachowania wynosi sie z domu. Ale pamietam kiedys czasy liceum. Na jakims przedmiocie pani zadala nam pytanie jaki jest nasz ideal mezczyzny. I jedna kolezanka powiedziala "Bogaty blondyn z wlasnym autem" ten tekst mnie rozwalil, bo laska ani nie byla ladna, ani zbyt inteligentna.. pochodzila jednak z bogatego domu i coz... pewnie chciala utrzymac standard zycia :o

Gość jestem sam
"to dziwne ale zawsze takie przekonanie mają ci którzy tej kasy nie mają, natomiast ci którzy mają i przyciągają wyłącznie blachary są święcie przekonani że każda leci na ich aparycję i "ciekawą" osobowość" zabawny tekst :-) facet z duża ilości zasobów finansowych i piękną "samicą" obok nieważne jaka jest wewnątrz jest szczęśliwy? jeśli tak to znaczy że jest tak samo pusty jak ona? nie oczekuję odpowiedzi na te pytania , sami/same sobie odpowiedzcie.

Z pieniędzmi się faktycznie nie obnoszę, ale powodem samotnoisci jest po prostu brak jakiegokolwiek życia towarzyskiego, tylko praca, dom, znowu praca i jeszcze hobby.

to jest naukowo udowodnione ze kobiety szukaja mezczyzn ktorzy zapewnia im materialna stabilizacje. nawet zamozne kobiety szukaja kogos kto jest od nich bogatszy (patrz np. naomi campbell)

blachary? to są jakieś inne lachony? wszystkie to blachary tylko niektóre okazują to bardziej a niektóre mniej osmielam sie zaprzeczyc.

Gość jak jesteś kasiasty
to zawsze znajdzie się panna która będzie na ciebie lecieć. Jak chcesz znaleść pannę co nie leci na kase to stań się biedny. Babka która jest z biednym kolesiem raczej na kase nie leci, wiadomo że będzie zależało bo bo bez kasy nie da się zyć ale jest na pierwszym miejscu ten ktoś a nie jego kasa.

W pytaniu masz zawartą odpowiedź. Tobie się tylko wydaje. :)

Gość jestem sam
prowokacja - jawna czy to znaczy że wy - kobiety/dziewczyny o mniejszym poczuciu własnej wartości lub powiedzmy banalnie mniej ładne spuszczacie z tonu jeśli chodzi o materializm bo wiecie że bogaci są zajęci przez te piękne?

Gość następny z problemem
jeszcze się nie zorientowałeś się w czym twój problem? że podoba ci się specyficzna "kasiasta atmosferka" otaczająca pazerne kobiety? Bo tak naprawdę mniej ważna jest ich uroda, choć ty tego nie zauważasz? To tak jak w sklepie...tylko towar z wyśrubowaną ceną wydaje ci się godny pożądania.... Ty jakby szukasz lasek z wyśrubowaną ceną...tylko ta ich cię kręci a nie osoby które kryją się za ich opakowaniem ...oczywiście cenne opakowanie dla celów marketingowych Teraz cię zmartwię...mając taką skazę jesteś skazany na to aby wyszukiwać takie pazerne laski z tłumu , TYLKO te które lecą na kasę...inne nie będą cię kręcić...taką masz skazę więc weź się za biznes i robienie wielkiej kasy...bo dla ciebie jest tylko takie wyjście Dodam ...nie wszystkie lecą na kasę...ale te co nie lecą na kasę nie lecą również na nieudaczników

Tylko że ci co tak narzekają że kobiety tylko na kasę lecą po prostu są nieudacznikami, nierobami, nie potrafiącymi nawet na siebie zarobić. Nie twierdze ze wszystkie babki są w porządku , nawet powiem więcej wiekszosc jest bez zadnych moralnych zasad. Ale na litość boską normalny zdrwowy facet, sam poczówa sie do tego by zarabiać na utrzymanie swojej rodziny, by było ich stać na budowę domu, wychowanie dzieci. Nie ejstem za tym aby to żona tylko siedziala w domu i nie pracowała. Oczywiscie powinna pojsc do pracy ale bez przesady zeby to ona wiekszosc pieniedzy przynosila bo mezus jest debilem i zarobic nie potrafi.

Kolego kolejny błąd. Czym jest poczucie własnej wartości i z czego wynika ? Czy uważasz, że piękna kobieta powinna mieć poczucie własnej wartości tylko ze względu na urodę ? A gdzie miejsce na pozostałe walory , zdawałoby się bardziej wartościowe ? Tak samo popatrz na to z drugiej strony. Dziewczyna niezbyt piękna nie musi mieć kompleksów . Wystraczy, że będzie cholernie mądra i świadomość tego będie jej towarzyszyła. Wówczas jej pięno będzie wewnątrz, a blask jego będzie się rozchodził dookoła. Wierz mi taka kobieta również przyciągnie do siebie faceta z forsą, ale chyba nie na tym to polega , prawda?

Gość tylko brzydkie nie leca
na kase

następny z problemem---> bardzo tafnie to ujęłaś. :)

Gość jestem sam
Michał3 nie odpisuj mi! na 1000 procent jesteś bogaty ( myślałem że ściemniałeś ) i jesteś do tego jakimś pokemonowym brzydalem chyba, dla ciebie to bardziej oczywiste że facet zarabia niż dla materialnych kobiet BOSHE "następny z problemem" a podaj jakiś swój nick? najbardziej interesujący post jaki tu był "Dodam ...nie wszystkie lecą na kasę...ale te co nie lecą na kasę nie lecą również na nieudaczników" zależy kto to dla ciebie nieudacznik, ale zaleciało no jednak potwierdzeniem tego że wszystkie lecą na jakiś poziom minimalny, co jest zaprzeczeniem bezinteresownej szczerej miłości syla nie wiem gdzie widzisz mój błąd, ładne - zaznaczyłem że to banalne słowo, ja nie wiem co one znaczy tak naprawdę. problem z interpretacją moich słów to powiem najprościej: nie jest tak że: atrakcyjne lecą na kasę a nieatrakcyjne nie lecą bo bogaci już są zajęci? a więc spuszczają z tonu?

Gość obiektywnie rzecz biorąc
Dlatego że faceci lecą tylko na chude. Nie ważne jakie ryło krzywe. Ważne tylko żeby chuda była. Jak która grubsza, bo lubi jeść a geny niestety ją zaprogramowały na odkładanie - to zaraz ją poniżacie, olewacie. podsumowując; 1. Dziewczyny lecą na kasę 2. Chłopaki na niskie BMI

Bogaty to ja absolutnie nie jestem, nawet nie majętnym czlowiekeim. Dobrze mi sie żyje, po prostu lepiej niż średenia krajowa. Ale nie o to chodzi. Nawet ludzie pracujący w fabrykach an produkcji mający nie wiecej niż 2tys netto na miesiąć mają rodziny, dzieci. Więc nie zależy to od kasy.