Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna91

czy fizjterapia to dobry kierunek studiów??????

Polecane posty

Gość zuzanna91

czy mam szansę znaleźć po nim pracę? czy studiowanie należy do przyjemnych czy stwarza duże trudności? czy matura roz. z wosu mi wystarczy? czy musze także starać się o mature roz. z biologii?? proszę o porady 🌻

Gość uuuuppppp

Aanatomia z naciskiem na układ kostny, stawowo-więzadłowy i nerwowy. Sporo kucia. Miałam przedmiot rehabilitacja na moim kierunku, praktyki w przychodni reh. i stwierdzam, że to nudne.

Gość electric boobz
mój brat jest po fizjoterapii i nie powiedziałabym, że jest szczęśliwy. obecnie jest na etapie robienia dodatkowych studiów i podyplomówki. nie wiem jak rynek pracy wygląda teraz, ale patrząc na ilość szkół oferujących fizjoterapię podejrzewam, że nie wygląda za ciekawie. nauki sporo, ale zależy jeszcze gdzie. fizjoterapia i wos? no proszę cię, przecież to kierunek z kategorii medycznych, na jakiej uczelni przyjmują z wosem? :o

Gość kurdehghy
wos na fizjoterapie? logiczne ze koniecznoscia jest napewno biologia/chemia a i przydalo by sie na rozszerzeniu.

Gość zuzanna91
czy może lepiej kontyunować naukę dalej w kierunku ekonomii (teraz jestem w 3 kl technikum ekonomicznego), tylko że ekonomia jest nudna...

Gość uuupppp

Gość uuupppp

kumpel z liceum sie w to bawił zrobił licencjat i nie mógł znaleźć pracy w zawodzie ( miał jakkaś tam praktyke) przekwalifikował sie gdzies tam pracuje i studiuje inny kierunek zaocznie takze chyab nie jest tak rózowo z rynkiem pracy

Gość modern this topic