Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiaaadd

Czy wy też tak macie ???

Polecane posty

Gość Kiaaadd

Słuchajcie przedwczoraj zjadłam dobre 5 ponad talerzy zupy buraczkowej wczoraj do obiadu byly również buraczki i zjadłam i dosc sporo ....No i dzisiaj zauwazyłam że mój kał był czerwony-bordowy ...wczoraj był ciemny bardzo...dodam że nic mie nie boli nic mi nie dolega wyprózniam się codziennie regularnie....Czy to przez te buraki wszystko...bo jak nie jadlam tego to byl normalny kolor....Sorry za tresc ale wypowiedzcie się :) Pozdrawiam

Gość ale problem
nigdy przedtem nie jadłaś buraków że tak Cię to dziwi ? chciałabym mieć TYLKO takie dylematy w życiu

Gość Kiaaadd
Wiem glupie ale sie martwie temu pytam ...

Gość Kiaaadd
Ktos mi jeszcze cos dopowie ??

Gość Kasim
żartujesz!!?? przecież to normalne, co zjesz musisz wydalić, były buraczki - wychodzą buraczkowe resztki :)

Gość już ktoś...
pisał, że po buraczkach sikał na czerwono. Totalne bzdury. Skoro kał był buraczkowy, to przypuszczalnie masz zaburzenia w trawieniu i niestrwione resztki wyszły w postaci "dziwnego" kału. Tak samo z czerwonym moczem, przyczyna nie w buraczkach tylko w kamieniu nerkowym podczas przeciskania się a raniącym moczowód. Może zabierze głos jakiś lekarz urolog/gastrolog, dzięki.

Gość I.M
wszystko z Toba ok.Tak właśnie wygląda wypróżnianie po buraczkach.Nie słuchaj innych co Cię strasza

:) buraki nie tylko ręce barwią! Nic Ci nie jest! Jak by to była krew to kał byłby ciemny, ale nie bordowy i krwinki krwi by prześwitywały. :)

Gość Kiaaadd
I.M też mysle ze to normalne bo zadko jem buraczki w ogole i jak nie jadalam ich to bylo ok .. a do osoby wyzej piszącej nie mam zadnych zaburzen trawiennych ..wyprozniam się regularnie codziennie praktycznie o tej samej porze a zabuzenia trawienia to raczej jak ktos czesciej lub zadziej chodzi odwiedzac toalete w tym celu ...

Gość Kiaaadd
No tak ale dzisiaj byl buraczkowy a wczoraj był własnie ciemny taki dziwny...moja ciotka powiedziala mi ze jak buraczki zostawi sie w misce nastepnego dnia robia sie ciemne i temu tak ??? co wy na to ?? hmm ....

Gość Kiaaadd
No napiszcie cos czy mam sie tym martwic czy olac to pojsc na piwko z kolezanka ..ehhh

Gość Kiaaadd
i co nikt mi nie odp????? hmm

Gość do przedmówczyni
najlepszy na Twoje problemy będzie rumjanek, czyli rum do buzi a janek do łóżka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak skończycie się seksić analnie nad ranem, to sranko będzie git. Kobieto/dziewczyno, nie zawracaj tu dupy błahostkami, jesteś zdrowa jak, za przeproszeniem, krowa.