Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiepoziomki

co na mikołaja dla 17-stolatki?

Polecane posty

Gość lubiepoziomki

syn wylosował kolegę,ale zamienił się na dziewczynę,żebym nie miała problemu :-) no zrzucił robotę na mamusię ;-) a ja nie mam pojęcia,myslałam o kosmetykach-lakier do paznokci,błyszczyk,no nie wiem.... co lubią siedemnastolatki?

Gość nie lakier i nie zaden
kosmetyk, to nieladnie bedzie wygladalo. tak samo nie bizuteria. to moze byc jakas pierdolka do postawienia na polce, jakis aniolek na przyklad czy cos... syn powinien wiedziec, co ta dziewczyna lubi

Gość lubiepoziomki
dzięki,więc mówisz,że jakiś "kurzołap" ? bo ja myslałam,że coś,co może jej się przydać,a nie bibelot,no ale jak pisałam,nie mam pojęcia :-) syn nie wie,bo to nie jest koleżanka,z którą utrzymuje jakieś specjalne kontakty,po prostu-koleżanka z klasy

Gość poganiacz klawiszy
jeżeli się puszcza to jakies rzeczy z sexshopu a jak jest religijna to coś kościelnego

Gość no dla 17 to wibrator już
by się nadał

Gość Lipsssss
zadna figurka, no dajcie spokój. z taką figurka pozniej nie wiadomo co zrobic, ani gdzie to postawic. ja bym była zadowolona z jakiejs przydatnej drobnostki. a do ilu zł robią te prezenty to moze cos podpowiem, bo my w liceum tez robilismy takie paczki

Gość Maryane
Dużo zależy od kwoty. Dobrze by było wiedzieć. 1. Czy sie czymś interesuje. Jeśli tak - to czym? 2. Czy stosuje kosmetyki (malowidła).

Gość to chyba ja
bizuteria jak najbardziej:) moze portfel, apaszka jak nosi, słodycze dorzucic albo jakis owoc:) kosmetyki tez moga byc ale nie antyperspirant:) błyszczyk lakier do paznokci - ok:)

Gość Łaki
Witam :) Prosze o pomoc : otóż juz niedługo bo 14 sa urodziny mojego chłopaka... i jego brata blizniaka :) impreze robia wspolna i nie mam pomyslu co podarowac bratu mojego chłopaka :) bo temu drugiemu (mojemu) juz kupilam bransoletke :) Ps co mozna dokupic do branzoletki?:)

no nie odpisalas do jakij kwoty moze byc jakis ładny kubek z motywem swiątecznym, kolczyki, zawieszka na łańcuszek albo mam lepszy pomysł ostatnio widziałam w drogerii takie mini zestawy do paznokci . lakier bialy, lakier beżowy i paseczki do francuskiego. nie jest to drogie bo lakiery nie muszą byc jakies firmowe

dla swojego kupiłas bransoletke tak i chcesz cos ejszcze dokupic tak?. no nie wiem wydaje mi sie ze bransoletka to dosyc dobry prezent, ewentualnie dokup jakies czekoladki z wódką a dla tego drugiego ile chcesz kasy przeznaczyc na prezent?

Gość ŁAKi
Własciwie nie wiem :) mysle zeby to byla jakas rozsadna cena :) Prosze doradz:)

Gość Łaki
A jakby kupić bratu wódkę??

w takim wypadku ja bym kupiła jakis zestaw pod prysznic np adidas czy cos takiego. nie są drogie.w sumie to zalezy czym sie interesuje, moze tez byc jakas ksiązka jeli czyta, portfel, są tez takie fajne śmieszna kufle na piwo, kubki, jakaś koszulka ze smiesznym napisem,albo takie zestawy scyzoryk otwieracz do butelek i cos tam jeszcze. jesli ma samochód to moze byc jakas zawieszka do kluczy.

Gość Lady Night
niech się dopyta jakiej muzyki słucha. Moze składanka qalbo płyta zespołu? albo książka/album..zalezy czym się interesuje. I wazne jaka kwota na prezent. Klasa ustala to zawsze z góry. Może książka do poczytania plus słodkosci:) kosmetyki..hmm to trzeba trafic...Może ładne stylowe lusterko jak się maluje..na nóżce obrotowe itp... Nie znając kogos trudno cokolwiek doradzic.

Gość lubiepoziomki
dzieki wszystkim za odpowiedzi,czekalam troche przy kompie,ale jakos topik nie miał brania,wiec sobie poszlam :-) prezent ok.30 zł słodycze jakieś,to wiem,codzi mi o jakąś rzecz,która będzie "głownym" prezentem to nie jest nikt bliski,taki jakiś niezobowiązujący,uniwersalny drobiazg :-) zaraz poczytam sugestie,bo na razie tylko szybko przegladnęłam

Gość lubiepoziomki
muszę wiec syna popytać,czy się dziewczę maluje i czy nosi bizuterię a tak na marginesie-kicia,to serduszko nie "działa" ,kupiłam sobie niedawno,pachniało przez pół godziny i tyle,ale może coś z tych gadżetów aromatycznych

Gość lubiepoziomki
up