Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz_34

panowie co lepsze i tańsze kochanka czy sex z dziwką w agencji?

Polecane posty

Gość Mariusz_34

Każdy wariant ma swoje wady i zalety, wiec się zastanawiam... A wy jak myślicie?

Gość riddzz
wez 2

moze zostan przy masturbacji...tania i zawsze dostepna,nie musisz sie myc,byc pachnacy ,wysilac itd

Gość Mariusz_34
Ja od czasu do czasu korzystam z agencji ale zastanawiam się czy wariant z kochanką nie jest ciekawszy

Gość zależy dla kogo
jak koles jets brzydki i nie ma brania to każda która mu popusci szpary dowartościowuje go a jak koleś ma od najmłodszych lat nadmaiar chętnych lachonów to czasem woli ładną dziwkę dla relaksu zresztą, jedno nie wyklucza drugiego...:)

Gość dsaer34
to zalezy czy kochance przypadkiem nie zrobisz dziecka . Dziecko kosztuje kilkaset tysiecy zlotych az osiagnie 18 lat życia . Ogolnie kochanka jest tansza niz dziwkaa , ale jesli wpadniesz z kochanka , to zdecydowanie sex bedzie cie kosztował dużo , bo bedziesz bulił spora forse na dziecko i tutaj dziwka na pewno bedzie tansza ..

Dziwka lepsza. Kochanka predzej czy później zaczyna się angazowac i coraz wiecej oczekiwać. Póxniej dochodzi to tekstów w stylu: albo żona albo ja . . . no po co Ci takie problemy

Gość Mariusz_34
No właśnie też się trochę martwię, że z kochanka na początku fajny sex a potem mogą być oczekiwania, chyba żeby poznać jakąś stabilna mężatkę

Gość ja od dwóch lat mam
kochanke - mezatke i sobie chwale - sex wciaz jest super

najlepsza jest małolatka co to na noce do mamusi wraca przez pare lat poruchasz za bluzeczkę a potem następna. Tylko z gówniarą to musisz byc ultra ostrożny bo wpadka baaaardzo kosztowna

Gość ja od dwóch lat mam
eeee, ja wiolę dojrzałą kobiete a nie małolate

Gość tez mnie nie kreca malolaty
kobieta okolo 30-ki to jest to

Gość gość
Lepszy od klasycznego zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://sextelefon.org.pl/ i mogę sobie bardzo polecić ten seks telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.

Gość gość
Lepszy od klasycznego zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://kordelia.org/ i mogę sobie bardzo polecić ten seks telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.