Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sherri

Co sądzicie o związku bogaty chłopak i bedna dziewczyna ? Czy to ma szanse ?

Polecane posty

Gość Sherri
ANNNA a czy wy spisywaliście interyze ?

Gość kkatasia
zostawi ją jak tylko sie znudzi takiezyci :P

Gość Lady Night
" Szczęściem jest przebywać z kimś, kto naprawdę kocha" "Najpiękniejsza miłość to ta odwzajemniona" autorów sentencji nie pamiętam:) ale można tym zakończyć topic:P Może niech jeszcze Annna powie nam, ile ma dzieci z tym mężem;):classic_cool:

Gość Magda 1984 Magda
ja myślę że nie bardzo ma to szansę i nie wystarczy tutaj tylko miłość wbrew pozorom. Miłość może być ale nie znaczy to ze jest zrozumienie. Ja miałąm takich bogatych sąsiadów. Ich syn nie mógł sobie żadnego związku utrzymac bo był taki wywyższający się a córka też była parę lat w związku z kolesiem którego nie akceptowali jej rodzice i w koncu się przebrała miarka i chłopak odszedł. Mam taką kuzynke jeszcze co poznała bogatego kolesia który w dodatku miał świetna pracę. Sytuacja taka była że ten facet uważał że skoro on ma kase to może podejmować kluczowe decyzje, takie jak to gdzie zamieszkają po slubie gdzie będzie wesele kto ma być zaproszony a kto nie.

Gość lostDesperado
U mnie było podbnie, ale to ja jestem ten biedniejszy, zrezygnowałem ze związku po pierwszej kłótni która poszła o pieniądze. Pewnie moja kochana znalazła by sobie lepszego ode mnie a ja musze szukać raczej biednej dziewczyny, przykre to, ale takie życie. Nie Twój poziom, nie rób sobie nadziei...