Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość West..red.100

Czy warto szukać MIŁOŚCI na poralach?

Polecane posty

Gość West..red.100

Czy jest to możliwe? może ktoś tak kogoś poznał?

Gość malgoska mowia mi
nie... sami popaprancy emocjonalni albo z zona w tle :O

Gość West..red. 100
ja szukam tu miłości a konkretnie jakiegoś faceta najlepiej zmotoryzowanego, niezależnego finansowo z własnym M , wiek i wygląd bez znaczenia

Gość West..red.100
ktos sie podszył..;/ idiota..

Gość nie chce być jak moja mama
na parolach polach i parabolach też warto :D

pytam, czy to jest realne, wczesniejsza wypowiedz nie jest moja..widocznie ludzi cieszy to ze napisza cos za kogos ale to tylko mowi o ich poziomie...

Gość LadyMorgana33***
z portali nie próbowalam ale kiedys na czacie i nie wyszło,nie chce zniechęcać ale jakos jestem sceptycznie nastawiona na znajomosci z neta,choc nie ukrywam ze znam przypadki fajnych udanch związków.Mysle ze trzeba sporo cierpliwosci bo rzadko mozna odpowiednio trafić...

zycie w necie niczym sie nie rozni od tego w realu ....a net jest tak samo dobry jak real by znalezc dla siebie kogos wartosciowego :)

Moge powiedzieć z czystym usmieniem że warto. Sama od jakegos czasu jestem zakochana w takim człowieku ;) poznaliśy się na fotka.pl - taki banał :D Ale potem sie spotkalismy raz drugi trzeci i tak dalej... i masz babo placek - jestesmy ze sobą i jest super.. :)

nie wierze w milosc przez neta wiekszosc osob udaje kogos kim nie jest

ale czy zakładanie sobie takiego konta to nie jest Pomaganie szczęściu ?? Nie wydaje się wam że ... miłość powinna sama się zjawić bez pomocy ... internetu ?

nie, nie jest.. czasem szzcesciu trzeba pomoc, ale gdy kogos juz tam poznajemy to tak mialo byc a nie...

West..red.100 to tak jak bys chciala znalezc milosc w realu nie wychodzac z domu :).....wychodzac do klubu dyskoteki tez dopomagasz szczesciu w pewnym sensie ....

bLOKERS.. JESTEM BRZYDKA GRUBA NIE MAM ZNAJOMYCH I WSZYSTKO CO JEST OBLEŚNE TO TO POSIADAM .... A CZY MOŻNA SIE ZAKOCHAĆ JEDYNIE PRZEZ INTERNET ?

NO TAK MASZ RACJE... ZAWSZE POMAGAMY SZCZESCIU... CO DO TEGO INTERNETU TO CHODZI MI O KONTAKT NIE NA ŻYWO BEZ SPOTKANIA... ITD..

Co do tych portali już nie mam przekonania. Kiedyś mnie to "bawiło". Dziś ilove, sympatia czy randki stały się ludzką licytacją. To tak wygląda jak byś dawała swoje CV ale teraz w życiu prywatnym.