Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość West..red.100

Czy warto szukać MIŁOŚCI na poralach?

Polecane posty

Gość Teddy 0.
Chuj tam ze sponsoringiem. Nie tylko ogłoszenia kurw tam są przecież ale generalnie osób szukających miłości ;-)

o milosci i tak decyduje przypadek zeby w odpowiednim czsie i miejscu... portale, pewnie ze tak :)

Rzecz gustu,mojego eks poznałam własnie na takim portalu,byliśmy razem prawie 2,5 roku.Teraz już nie korzystam z takich miejsc,wprawdzie założyłam konto na Sympatii,ale jeszcze szybciej je zlikwidowałam :D

Ja poznalam swojego faceta na RANDKACH na Interii:))Zaczelismy gadac z nudow,fajnie sie gadalo,potem przerodzilo sie to w przyjazn internetowa,potem zaczelismy pisac smski i po jakichs 4 miesiacach spotkalismy sie na zywo:))Po 9 miesiacach zareczyny,po 1,5 roku slub i juz jestesmy 3 lata po slubie:))Moze to bylo przeznaczenie a moze sami dopomoglismy swojemu szczesciu-bo gdyby nie RANDKI to pewnie bysmy sie nie poznali:))

Tylko jesli ktos napisze do Ciebie to od razu wyczujesz czy chodzi mu o sex itp czy po drugiej stronie siedzi normalna osoba ktora chce pogadac:))Zycze szczescia West Red i wiecej optymizmu-dobra energia przyciaga dobra energie;))

Gość majeczkaaa....................
jasne ze warto szukać ja ze swym facetem jeste juz 2 lata ...