Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Kartoka1994...

Bardzo Prosze o Pomoc z J. Angielskiego. - końcowkiPrzymANGIELSKI

Polecane posty

Gość ...Kartoka1994...

ex 3 First, fill in the bank spaces 1 to 12 with the endings of the adjectives. Then match the clues to the numbers. 1.ARISTOCRAT_ _ 2.AMBITIONS (mam) 3.RELEVENT(Dobrze?) 4.INTELIGENT(mam) 5.WITTY(mam) 6.IMPORTANT(mam) 7.FUSSY(mam) 8.USE_ _ _ 9.ROMANTIC(mam) 10.ATTRACTIVE(mam) 11.JELAOUS(mam) 12.EXCELENT(MAM) 13.CARTOON(mam) 14.HORROR(MAM) 15.MUSICAL(MAM) Prosze o uzupelnienie 1 i 8 i tego co teraz podam. a) A film or play with songs 15 b) Beutiful c) Belonging to the upper classes 1 d) It doesn't matter if your T-shirt'a a bit dirty. Stop being so... e) Listen carefully. This is... f) A type of film witch can be frightening 14 g)My new dictonary helps me a lot. It's really.. h) So you saw him with another girl. There's no need to get... Zaraz napisze reszte

Gość ...Kartoka1994...
to kończe poprzednei zadanie i_ This sort of person is good at making jokes. j) Very, very good. k) You're always writing love letters, you..... fool! l) You try to do too much. You're too... m) Clever. n) A film which relies on graphis and animations 13 o) Take out this paragraph. It isn't .... to your argument. Z góry dzuekuje. :))

Gość ...Kartoka1994...
??

To już jest przesada. To wszystko jest w słowniku, moja dobra rada - zainwestuj w niego.

Gość Hym nie zanm angielskiego.
podaj po Niemiecku to Ci to zrobie xD

Gość ...Kartoka1994...
Prosze.