Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się o swoj edziecko

Sąsiad homoseksualista!

Polecane posty

Gość boję się o swoj edziecko

Witam. Mam problem z sąsiadem, jest on homoseksualistą, a ja mam małe dziecko. Boję się o bezpieczeństwo swojego dziecka, tyle się teraz słysz o różnych zboczeńcach... Zgłaszałam tę problem do spółdzielni mieszkaniowej ale oni nic nie mogą zrobić, na policji nic nie chcą zrobić. Nikt nie chce mi pomóc. Jak myślicie czy jeśli jeśli wystąpię na drogę sądową przeciw sąsiadowi czy jest szansa że sąd każe go eksmitować? Zresztą w bloku nie tylko ja mam małe dzieci więc zagrożenie jest naprawdę duże.

Gość mieszkać z pedałem
sąsiadem to strach , masz rację. takim to nigdy nie wiadomo co zroią zboczeńcy jedne

Gość boję się o swoj dziecko
Czy jest tu ktoś kompetentny kto wyjaśnił by mi jak ta sytuacja wygląda od strony prawnej i czy można wytoczyć proces by eksmitowano tego zboczeńca?

Gość olcia88
Ludzie to że jest homoseksualistą nie znaczy że musi być zboczeńcem! Trochę tolerancji kobieto! Jak można tak osądzać ludzi!!! A ponoć mieszkamy w wolnym kraju. A jak by obok Ciebie mieszkał latynos p ciemnej skórze, też byś go nazwała pedofilem i zboczeńcem?

Gość józio
bo każden jeden pijak .. to złodziej jest

Gość olcia88
Nic nie możesz zrobić. Ma on takie samo prawo do mieszkania tam gdzie mieszka jak Ty.

Jacy wy kurwa tolerancyjni jesteście na czyjeś poglądy... kurwa żal mi was wszystkich... Założycielko tematu niestety w tej kwestii nie da się nic zrobić raczej. Można ewentualnie walczyć o jakiś zakaz zbliżania się, ale wątpię żebyś coś zdziałała.

Gość mylisz pojecia
homosexualista to nie pedofil chyba mylisz pojecia szkoda mi go,ze ma taka zacofana sasiadke

Gość o jakcy bardzo
kulturalni i tolerancyjni obrońcy homoseksualistów się tu wypowiadają :D żal

Gość a tak poza tym
że to prowo ujawniło hipokryzję homo , to oceniam na 6/10

no i co z tego ,że jest homoseksualistą? To ,że jest gejem od razu znaczy ,ze jest zboczony ? Ty oczami nie strzelaj za gejami i problemów sobie nie wymyślaj - pomyśl sobie raczej ,że sprawcami większości ohydnych przestępstw z udziałem dzieci są wcale nie homo ale wlasnie hetero i to często znajomi rodziców.

" no i co z tego ,że jest homoseksualistą? To ,że jest gejem od razu znaczy ,ze jest zboczony ?" A co jest kurwa święty może? Jak facet obciąga facetowi to obaj są zbokami i należy rzeczy nazywać po imieniu!

Gość o_oo***
Same sie wyprowadz jak Ci nie pasuje taki sąsiad. Masz nierówno pod sufitem kobieto! TOLERANCJA!

Gość normalny czlowiek.naprawde.
Nie jestem gejem, ani lesbijką od razu zaznaczam... Stopien hipokryzji,nienawisci do osob homoseksualnych i tępoty umysłowej prezentowany przez znakomitą większość narodu polskiego, w tym takze i osoby wypowiadajace sie na tym forum, jest zenujący. No nic, tylko rzeczywiscie wypierdolic w kosmos ułomów, bo nie ma z kim. Do gejow tuaj-nie dyskutujcie z debilami,bo znizycie sie do ich poziomu.Niech sie dalej taplają w swoim gównie,a potem grzecznie w niedziele do kościółka.Nic ich nie uratuje przed samymi sobą.

Gość tolerancja ponad wszystko
Tolerancja kobieto, tolerancja!!! NA jakim ty świecie żyjesz i co sobie wyobrażasz? To normalni ludzie, tacy sami jak każdy. Mają takie same prawa jak inni ludzie. Gdzie ty masz mózg?, jakim tępym trzeba być żeby tak myśleć. Cofnęłaś się umysłem 100 lat wstecz. Radzę ci przeczytać książkę M.Szczygielskiego "Berek", tam jest bardzo podobna sytuacja do tej jaką przedstawiłaś wariatko. Może to cię czegoś nauczy... Zapewne jesteś młoda, a światopogląd masz jak te stare mohery wielbiące szalonego Rydzyka. Rób tak dalej a na pewno daleeeeko zajdziesz ... w swej głupocie i ciemnocie. I nie bądź taka pewna co do swego dziecka, bo też nie wiesz jakie będzie za te powiedzmy 20 lat. Zmień się póki możesz! TOLERANCJA PONAD WSZYSTKO!!! Trzymam kciuki za powodzenie twojego sąsiada wśród mężczyzn i niech znajdzie sobie dobrego partnera i kochanka. Szczerze , mu tego życzę i trzymam kciuki!!!

Albo to prowokacja albo lecz się człowieku !... Ręce opadają... aż nie chce mi się dyskutować z osobami Twojego pokroju i tysięczny raz tłumaczyć tego samego kolejnemu ograniczonemu prostakowi...

Gość sos krewetkowy
jaka masakra sie tu odbywa!!:) 'raczej tak' - dokladnie! ja mam pytanie, dlaczego osobe ktora ma odmienne poglady jesli chodzi o gejow, nazywa sie "moherowym beretem"? albo ze "a w niedziele do koscoilka?" no i co w tym zlego ze sie idzie do kosciola? to obelga? Polska to katolicki kraj, jak sie ma ochote isc do kosciola to sie idzie do kosciola. I mamy tez 21 wiek, jak sie chce byc gejem to sie jest. Kazdego prywatny interes. Prosba do gejow, nie robcie z siebie takich meczennikow bo z tego co widze, zadnemu gejowi sie krzywda nie dzieje, bo w swoich homoseksualnych kegach predzej pomozecie sobie nawzajem niz komu innemu. Wyleczcie sie z tego egoizmu! i hipokryzji, bo jak cos nie po waszej mysli to od razu bloto i syf wam z twarzy leci! wstyd!! nauczcie sie stylu od dolce i gabbany:) lol :)

chodzenie do kościoła jest dżezi, trendi, kól i dodaje +5 do lansu :classic_cool:

Gość e tam panikujesz
Jakby Polański koło ciebie mieszkał to mogłabys sie obawiać o swoje 8 -13 letnie córeczki, ale gej? gej to nie pedofil, gej to facet który zamiast kobiet woli seks z facetami kapiszi? :) Ty przecież też lubisz seks z facetami więc powinnas zrozumieć co kręci tego geja.

Gość sdvsvsvv
Autorko ----> Nie ma żadnych przepisów prawa pozwalających na eksmisję homoseksualisty z bloku . to raz . Dwa - dziwię się że o tym nie wiesz . Trzy - nie lubię gejów , ale to co piszesz jest albo prowokacją albo musisz byc z lekka przewrazliwiona bo pedofilem może się okazac jakiś twój sąsiad którego nawet o to nie podejrzewac a nie ten straszny gej który zapewne woili panów w swoim wieku

Gość ludzie opanujcie się ........
to prowaokacja mam nadzieję bo jeśli naprawde tak myslisz kobieto to przerazające .jestem kobietą hetero zdecydowanie, matką etc. nie obawiała bym sie sąsiada geja , natomiast menelstwo , cwaniactwo , gangi , małoletnie dziwki to dopiero zagrożenie dla dzieci.Co was obchodzi łóżko sąsiadów ?

Gość gość
U osób homoseksualnych prędzej czy później wystąpią ciągoty pedofilskie , to zjawisko potwierdzone naukowo . Taką osobe należy stale obserwować , a także informować o jej zboczeniu jak największą ilość osób .