Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tego nie rozumiem

Czemu wiele kobiet sie w tam smieszny sposob dowartosciowuje

Polecane posty

Pelno jest tu topikow badz wpisow tych rzekomo atrakcyjnyh dziewczyn ktore przez ulice nie moga spokojnie bo na kazdym kroku w kazdyms klepie w kazdej sytuacji sa zaczepiane..stado napalonych facetow lata za nimi..nawet jesli ida ze swoim mezem badz chlopakiem za reke. Ale co ja chcialam napisac...no wiec ze smieszy mnie to...rowniez jestem atrakcyjny podobam sie facetom zreszta nie ja jedyna mam tez naprawde ladne kolezanki ale to co pisza tu niektore osoby mnie wrecz smieszy.Faceci sie zazwyczaj gapia albo krzycza "co odwazniejsi"z samochodow..ale bez przesady ze taka dziewczyna jest non stop zaczepiana i ze jej zyc nie daja!ja nie kto to pisze.. czy same dziewczyny ktore sie dowartosciowuja w taki sposob? znam naparwde ladne kobiety i najczesciej taki przecietny facet podziwia z daleka spojrzy sie obejrzy zwroci uwage..ale nie leci za nikim z wywieszonym jezorem.

Gość ano bywa

Gość jesteś brzydka nie wiesz

Gość XCDFVGBHJKL./
PRZECIEŻ TO ŻARTY !!! KOBIETO!! MYSLISZ ŻE KAZDY BEDZIE PISAŁ O PROBLEMACH SWOICH ŻYCIOWYCH? KTORYCH JEST SPORO ,OJEOJOJ

Gość ooo a moze one
chodza pol nago i i sie slinia za nimi faceci

nie jestem brzydka zdziwilbys sie badz zdziwila..ale nie szukam potwierdzenia tego na jakims forum..znam naparwde piekne kobiety i faceci wcale nie lataja jak psy z wywieszonymi jezorami. wiekszosc z nich by sie nawet wstydzila.

Gość adam ten od ewy
jak widze ladna kobiete to mimo iz mam ochote podejsc nie robie tego bo sie WSTYDZE;P patrze sobie z daleka tak zeby nie widziala.nigdy bym nie podszedl do takiej dziewczyny i nie prosil o tel.

Gość omelta jadlam
z tym ze chodza pol nago i sie slinia zgodze sie.mam kolezanke urody ponizesz przecietnej ale ma taki styk miniowki kozaczki dekoldy itd.. latem chodzila w takich spodniach ze tylek jej ledwo zakrywaly a fogury nie ma wcale idealenj ico? faceci sie na nia gapili gwizdali...i patrzac na nia nie zwracali np uwagi na jej siostre ktore ma buzke sliczna figure tez ale ma sportowy raczej styl.. faceci to prostaki

Gość moja sister zawsze
jest zaczepiana gdziekolwiek się ruszy a ma już ponad 30 lat, no fakt jest zgrabną, zadbaną, atrakcyjną blondynką z dużymi piersiami, ale ci faceci to są tak napaleni, że im nie wstyd dać np. wizytówkę, zaprosić na kawę itd