Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płatek śniegowy

mój były chłopak przeszukiwał internet i wszystko co możliwe by

Polecane posty

znaleźć cokolwiek o mnie, wpisy na forach, bloga ( ominął hasło i przeczytal wpisy) wpisywał maila w wyszukiwarke google i znajdował co się dało. jak psychopata :o kiedyś na kafe założyłam topik o nim, wiecie no... jego wady, co nam się nie ułada... on przeszperał moją historię wybieranych stron i znalazł kafe, zobaczył jaki nick wpisywałam i wszystko przeczytał. Ile facetów ma takie zapędy. :o

Gość nie jak psychopata
to poprostu psychopata,mieszkam z takim,brrrr wiej

Gość vdddddgtrttrtr
platku, ale dlaczego mu dupe obrabiasz bna kafe? a potem pewnie sluchasz tutejszych rad i trenujesz na facecie? zenujaca jestes. bo cie nie ufa! ty zyjesz netem i plotkami, a on pewnie mysli, ze ci odbije, jak wiekszosci i od jednego usmieszku i buziaczka na forum zaraz bedziesz miala "przyjaciela", wymienisz sie fotkami, dostaniesz gg i zaraz bedzie kryzys w zwiazku i pewnie go rzucisz:) mowie o nastenym, ktory bedzie twoim facetem.....

jako przyszły pracownik ABW, czy jakiegoś abeesu, będzie kasiorkę kosił, żałuj, żeś go puściła w trąbę

Gość mała Hinka
ja dzieki internetowi dowiedzialam sie ze "moj facet" ma żone...

Gość mała Hinka
też sie wkurzał że go sprawdzam i wyszło szydło z worka. ja nie widze w tym nic zlego, (internet to takie "drugie życie" mamy tu znajomych logujemy sie na roznych portala i mozemy sie dowiedziec wiele o danej osobie) chociaz sa pewne granice ktore twoj byly przekroczyl...