Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam tego wcale

Macie tak ze raz faceci sie na was gapia

Polecane posty

odwracaja..a innego dnia mijaja was normalnie?do huja misia od czego to zalezy?przeciez nie wygladam inaczej codziennie.ten sam fryz makijaz..

Gość to mam samo

Gość qwe4r5t67yui
proszę skonczyć z tymi tematami damskimi' bo faceci zaciskają pięści

a czemu

Gość 0147dd
no coz, raz Cie poogladal i wystarczy. na drugi dzien pokaz cycki, to tez sie obejrzy, potem idz bez majtek, tez sie obejrzy. po co ma dwa razy te sama morde ogladac jak sa inne?:D

ja nie pisze o jednym i tym samym facecie ale o roznych ze raz zwracaja uwage gapia sie odwracaja a raz mijaja obojetnie..

bo liczy ze sie pani raczy usmiechgnąc a skoro pani nie raczy to koles juz ma panią w dupie:classic_cool:

Gość nananananananananaaa
cream :D

Gość ja tam nawet na dresów się
gapię, ale patrzenie to nic głębszego. Proszę nie dorabić sztucznej ideologii do jednego spojrzenia . Babska logika. :(

nie mowie o zwyklym spojrzeniu ale np mija mnie facet patrzy sie na mnie dluuzszy czas czuje ze sie np odwraca...i nie usmiecham sie do nikogo.jesli o to chodzi

Gość może ma umierającą żone w
szpitalu...to co ma sie zara za następną oglądac? jezu wy to tak macie baby że chcecie żeby was podziwia tylko To jest dla was ważniejsze niż żeby was kochac

Gość ja tez sie nad tym kiedys
zastanawialam, Czasami mi sie zdarzalo ze jak bylam wystrojona, w obcasikach, wlosy rozpuszczone to zaden facet sie nie obejrzal- naprawde dziwne. A jak jestem (czasami) jak ostatnia sierota typu: okulary na nosie, wlosy w kitke byle jak, bez makijazu, stare portki i stara kurtka to ciagle slysze zaczepki, usmiechy, spojrzenia..naprawde nie rozumiem!

ogolnie jestem uwazana za atrakcyjna chociaz sama mam kompleksy. ale dziwi mnie to ze jednego dnia widze ze zwracam uwage mezczyzn a nastepnego ze tak sobie badz nie.........

co ma do tego usmiech!!nie usmiecham sie do facetow na ulicy !

Gość jusiax
mysle że to zależy od gustu.nie musisz podobac sie kazdemu facetowi, to normalne. poza tym sa faceci którzy mając dziewczyne nie "gapia" sie na inne, a juz na pewno nie na wszystkie ;)

Gość dcdcdcdcdc
gdzieś czytałam, że kobieta w dni płodne wysyła nieświadomie sygnały, na które reagują faceci. Może od tego to zależy. Nie sprawdza lam na sobie bo mi się nie chciało:)

no to dziwne ze jednego dnia musialabym spotykac samhch takich ktorym sie pododam a innego samych takich ktorym sie nie podobam..........:)

pewmego razu w lato szlam w krotkiej sukience faceci sie gapili na mnie nawet z samochodow na ulicy sie odwracali a doslownie nastepnego dnia szlam tak samo ubraba( myslalam sobie ze musze chyba fajnie w niej wygladac skoro taka reakcja byla dzien wczesniej;) no i nic................................. rozumie toktos? zalozylam ten temat nie dlatego zeby siedowartosciowac ale dlatego ze jestem ciekawa czemu tak sie dzieje. bo przeciez nie zmienam sie z dnia na dzien.

Gość sprawa feromonow ktrore
wydobywaja sie w zaleznosci od dnia cyklu kobiety, czyli od ilosci estrogenow w organizmie. w okolicach dni plodnych przyciagamy facetow.

no ale kazda w dni plodne wydziela feromony a nie na kazda sie gapia

Gość czytam i iczom nie wierzę
czemu kobiety muszą być tak głupie i puste! weź się czymś zajmij "Blondyno" i nie zakładaj tam pustych tematów. Matko kochana!!! czy to jest pytanie które uratuje ludzkość, zwalczy głód na świecie? w ogóle czy wniesie coś wartościowego w życie? no to wyobraź sobie że 26 kobiet odpowiedziało "tak, miałam tak", a 37 "nie, nie miałam tak". No i co teraz zrobisz z tą wiedzą???? może tabelkę i wykres w exelu??

Gość byczek na łące
nowa krowa mi się na pastwisko pakuje to muszę obcenić wymiono, nie? :P

Gość 2121oioioi
niektore jestescie zenujace..... musicie przeczytac, ze w dni plodne wysyacie sygnaly, bo same tego o sobie nie wiecie?? zal..... nic nowego - chcia i cieczka, jak u suk. jak sie chce, to sie macha cycem i wtedy jak sie facet obejrzy, to juz jestescie atrakcyjne, a tak to myslicie, ze nie i macie ich w dupie:D

moge sobie zakladac tematy jakie tylko mi sie podoba a ty ich czytac nie musisz!ani tym bardziej sie wnich udzielac! zajmij sie lepiej chorobami na swiecie glodujacymi dziecmi niz sleczeniem na kafe i czytaniem tych bzdur;]

Gość e579yr56
moze nie zawsze widzisz ze sie patrza