Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sie zachowac

Faceci na co patrzycie kiedy poznajecie nowa kobiete

Polecane posty

kurcze, nie wiem jak sie zachowac, przed nowo poznanym kolega :/ W sumie znamy sie narazie tylko z widzenia i jestesmy na etapie czesc, ale gdy go widze strasznie sie tremuje i pesze. Chcialabym go jakos zauroczyc, bo jest bardzo sympatycznym mezczyzna ale boje sie ze to podziala calkiem odwrotnie. Nie wiem czy preferuje niesmiale kobiety, czy moze wygadane i dusze towarzystwa..

Gość a jakie to ma znaczenie
jakie ma znaczenie jakie woli? potrafisz być taka i taka? bądź sobą, to chyba oczywiste. Chyba lepiej mieć świadomość, że się kogoś zauroczyło będąc sobą, prawda?

Wlasnie mam z tym problem :/ To wynika niestety z przeszlosci, bo pochodze z patologicznej rodziny gdzie caly czas musialam soba "zauraczac" rodzicow by mnie nie odrzucali. Dlatego niestety teraz przeszlo na nowo poznane osoby, oczywiscie glownie mezczyzn. Robie wszysto by ich soba zauroczyc, wiem glupio brzmi, ale nie wiem jak to jest byc soba :/

Ale co jesli chodzi o zachowanie, wolisz glosna, taka dusze towarzystwa, czy np zwrocilbys uwage na niesmiala..?