Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabulkaa

czy pozytywny wynik moze byc mylny

Polecane posty

Gość zabulkaa

witam. od ponad roku staramy sie z mezem o dzidziusia. ok 3 miesiecy temu lekarz powiedzial mi ze bez operacji jajnikow nic z tego nie bedzie. dwa miesiace temu mialam taka operacje, bo okazalo sie ze moje jajeczka rosly wszystkie jednakowo i zadne sie nie wydostawalo. po operacji lekarz powiedzial ze wyszystko powinno byc ok teraz. piekrwszy normalny okres mialam po ok 35 dniach od operacji, ale w nastepnym cyklu jajeczkowanie wystapilo juz po dwoch tygodniach tak wiec teraz teoretycznie dwa dni temu mialam dostac okres. dzien przed tym tak bez emocji kupilam test - pisze bez emocji bo juz wolne byc czasami nastawiona negatywnie niz pozytywnie a tu co - wyszedl krzyzyk, czyli pozytywnie, jako ze w opakowaniu mialam dwa testy, a nawet dokupilam dodatkowe, zeby sprawdzic, to zrobilam kolejne, testy byly innych producentow, tak dla pewnosci. i wszystkie wychodza pozytywnie - wszystkie 5 - wariatka ze mnie ale tak bardzo tego pragniemy. nigdy wczesniej pozytywnych nie mialam, tak wiec moga sie mylic... czytalam ze problemy z tarczyca moga to powodowac - ale gdybym to miala to juz wczesniej powinno tak wyjsc. we wtorek wizyta u lekarza - ale co myslicie teraz, boje sie cieszyc...a moze powinnam

Gość mimika26262
Gratulacje :-) moim zdaniem powinnaś sie cieszyć bo testy raczej w ta strone sie nie mula a jeszcze jak zrobiłaś ich kilka i kazdy pozytywny to znaczy ze bedzie dzidziuś :-D