Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brązowooka Panna

Gdzie w Poznaniu można szybko zrobić badania krwi- TSH, FT3, FT4?

Polecane posty

Gość Brązowooka Panna

Witajcie, Mam taką sytuację, że mam koniecznie zrobić badania krwi w pon (tj 9 XI) a wyniki dać lekarzowi we wtorek. Laboratorium które znam robi szybko, ale nie tak specjalistyczne badania, tzn TSH, FT3, FT4. Nie mogłam wcześniej tych badań zrobić, bo musiałam odczekać ileś dni po odstawieniu leków, a mój doktor wyjeżdża. Do innego nie chcę , bo mnie właśnie jeden wpędził w nadczynność mimo regularnych wizyt i badań krwi :/ 3 lata mnie truł zbyt silnymi lekami. Będę bardzo wdzięczna jak mi ktoś da namiary na laboratorium gdzieś w obrębie Poznania które robi takie badania i podaje wyniki w ciągu doby.

Szanowni Państwo Zarówno wśród ludzi młodych, jak i seniorów, wzrasta świadomość prozdrowotna. Coraz większa liczba osób może poszczycić się wykonywaniem regularnych, podstawowych badań. W związku z rosnącym zainteresowaniem, wiele placówek medycznych zaczęło oferować swoim pacjentom pakiety badań laboratoryjnych, z których można skorzystać bez konieczności uprzedniej konsultacji z lekarzem. Pakiety takie są sprofilowane na konkretne potrzeby pacjenta. Zestawy takie jak hematologiczny, biochemiczny, wątrobowy i nerkowy, hormonalny, immunologiczny, bakteriologiczny czy markery nowotworowe zawierają szereg badań niezbędnych do zdiagnozowania groźnych chorób. Pozwalają one na szybkie rozpoznanie ewentualnego schorzenia i zapobiegnięcie rozwojowi choroby. Odpowiednie badania i trafna diagnoza mogą uchronić nas przed poważną chorobą i wyeliminować ją już na początku. Pamiętajmy, że systematyczne badania to przede wszystkim gwarancja dobrego stanu zdrowia. Im szybsze rozpoznanie choroby i podjęcie skutecznego leczenia, tym większe szanse na pełne zdrowie. Warto więc wcześniej pomyśleć o profilaktyce zdrowotnej. Zespół Szpitala Med Polonia

Gość Na ulicy grochowskiej
Na ulicy Grochowskiej chyba 50.... robią normalnie niedaleko ulicy Grunwaldzkiej

Gość kanapka z chleba
szpital na Polnej albo Raszei

Gość gość
Proponuję wybrać się do centrum medycznego Lekarze w Poznaniu. Bardzo szybko otrzymuje się wyniki badań.

Gość gość
Ludzie badania najtaniej w Poznaniu przez portal BadamySie.pl