Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystkaaaaaaaaaaa

Iśc czy nie isc na studniówke .

Polecane posty

Gość maturzystkaaaaa
Szczerze mówiąc na prawdę myslałam ze studniówka to cos wspaniałego i każdy kto nei poszedł żałuje , ale widzę , że jest inaczej :D

Gość jesteśmy wolni 09
ja też mam w tym roku studniówkę, i od początku wiedziałam, że nie pójdę, bo: *mam niefajną klasę, same fałszywe osoby, z którymi jestem, bo muszę, ale bawić się z nimi nie chcę *nie przepadam za tego typu imprezami, tzn te stroje galowe, odświętność, itp :o *najlepiej czuję się gdy jestem sama... dlaczego mam "męczyć się całą noc" tylko dlatego że "nie pasuje nie iść" *żeby utrzeć nosy tym którzy gadają, ze "nie pasuje nie iść" i "studniówka jest tylko raz" *nie wydam tyle kasy na jedną noc, przez mój oszczędny charakter, jak również dlatego że źle bym się czuła wyciągając od mamy pieniądze * i in. poza tym ode mnie z klasy nie idę ja, jeszcze inne trzy dziewczyny (jedna jedzie w tym czasie do swojego chłopaka), jeden chłopak się zadeklarował że nie idzie, a jeszcze dwóch się waha... Ogólnie to chcę już skończyć tę szkołę i zostawić tych ludzi ... ech.. chodziłam z pewnymi ludźmi od zerówki do 3 gimnazjum .... nieraz były sprzeczki, kłótnie i też marzyłam żeby się już z nimi rozstać, bo po prostu już się chyba za dobrze znaliśmy ... Teraz wiem, że tamci to było nic... Z tymi z którymi teraz mam nie wytrzymuje od pierwszej klasy.... taki off top :D

Gość studniowka to
wywalone pieniadze wbłoto....

no chyba ze klasa do niczego bo ja miałem zajebista klasę no i nauczyciele też luzacy

Gość maturzystkaaaaaa
No klasę mam fajną :D Nauczyciele tez nizcego sobie , a za studniówkę miałabym płacic sama :P Bo tez nie chce od rodziców brac pieniędzy .

Gość maturzystkaaaaa
Odłożyłam sobie 800 zł , chyba by starczyło ;| ale wolę wydac chyba te pieniadze na cos pozytecznego np :P dokupienie godzin dodatkowych jak nie zdam prawka :P

Gość seko
Ja ci powiem tak: studniowke ma sie raz w zyciu i bedziesz zalowac jak nie pojdziesz. Zrobisz co zechcesz. Nie masz z kim isc? Moze z jakims kuzynem bys poszla? Kto wie moze tam poznasz swoja druga polowke? Warto isc a nie siedziec w domu i myslec jak cala klasa sie fajnie bawi.... :)

Gość Seeyaaa
Ja sie boje co będzie za rok jak oznajmię ze nie idę na studniówkę. Cała klasa gotowa sie na mnie obrazić, ale to i dobrze bo i tak pewnie nie pójdę. W domu sie specjalnie nie zdziwią cała resztę mam gdzieś. Na półmetek nie poszłam choć wszystkie nalegały żebym szła a potem mówiły ze było nudno.

Gość maturzystkaaaaaa
Jak juz jestem bardziej na nie to pojawa sie odpowiedz która przemawia za tym zebym poszła :P a jak juz jestem na te tak :D to pojawa sie odpowiedz która mówi zebym lepiej nie szła :D A sama nie potrafie sie zdecydowac , zreszta nie wiem czy wypada mi isc , bo niedawno miałam pogzreb kuzyna i nie wiem do kiedy jest załoba ... nie znam sie .

Gość seko ale ty głupia jesteś
to zę ty sie dobrze bawiłaś nie oznacza ze wszyscy sie tam dobrze bawią. Zależy kto ma jakie do tego podejście. Jak nie czujesz klimatu i nie chcesz to nie idź maturzystko.

Gość maturzystkaaaaaaaa
Ehhh no nie wiem juz sama .... nie lubie takich imprez , troche szkoda mi pieniędzy , nie mam z kim iśc, a z drugiej strony to juz ostatnie chwile tak na prawde , które moge spedzic ze swoją kochaną klasą :(