Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igorkowa

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Igorkowa

Witam nowy topik jest dla takich jak ja starających sie o dziecko. moja walka trwa już prawie rok pomimo faktu iz mam za sobą 2 ciąża i jedno poronienie co miesiąc przezywam harror czy to już czu znowu pomyłka ....razem rażniej ...piszcie ....

Gość Igorkowa
może więc zaaczne...hmmm.... jak pisałam mam 2 wspaniałych dzieci ;-) co za ty idzie pełne ciąże przechodziłam2 razy i wcale nie jestem przez to mądrzejsza ....tak dzi=ewczyny zapomniałam jak to jest być w ciązy :-( 27 czerwca tego roku poroniłam to był pierwszy trymst ... czułam sie ciągle zmeczona ale nie bolały nie piersi aaaa do toalety biegałam jak szalona .... wiele razy jednak miałm pełne obiawy ciąży ajednak w niej nie byłam więc jak to jest ???? z chłopakami 7 i 5 lat temu czułam sie chyba dobrze poniewaz nie przypominam sobie nic takiego... teraz od poronienia mineło niemal pół roku... pół roku starań i złudnych nadziei czasem wydaje mi sie ze tak bardzo chce zajśc w ciąze ze urajam sobie pewne dolegliwości i w rezultacie sama nie wiem czy są prawdziwe.... MASAKRA !!!! JESTEM 4 dni po planowanej @ mam wrażenie ciężkiego podbrzusza i wciąż czuje parcie na pęcherz sama nie wiem .... ciąża/??? czy wy tez tak macie?

Gość heyyyy
jeśli masz regularne miesiaczki to zmierz temp. jeśli nadal bedzie wysoka ok.37,0 i wyzej to byc moze ciaza (jesli zawsze masz miesiaczkę w terminie) Mozesz chyba zrobić juz test. Objawem ciazy jest tez zasinienie pochwy, ale nie jestem pewna kiedy się pojawia po 3-4 tyg. na pewno ,ale czy wcześniej to nie wiem.