Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamaria22

Jak wasi mezczyni pokazuja wam ze jestescie na nich wazne?

Polecane posty

Gość annamaria22

Jak wasi mezczyni pokazuja wam ze jestescie na nich wazne? Jedni pewnie dzwonia esemesuja,kupuja prezenty?panuja jakies wypady?co jeszcze robia?Jak facet nic nie daje z siebie to swiadczy o tym ze nie kocha?

Gość Flora 22
przytula całuje w czółko i mowi ze jestem jego "moja" to takei miłe robi to poprostu od tak gdy czytam czy gdy sprzatam albo gdy tv ogladam...albo gdy przychodze padnieta z pracy a on zeka z obiadem :) na pczątku tez nie okazywał mi zbytnio z czasem samo przyszło

Gość Hum Humm hata humm
powiem Ci, że nie można generalizować... mój np. daje prezenty, ale czasem milczy przez tydzień...jak się widzimy, to czasem nie przytula, a czasem tuli tak mocno, jakby bał się, że mu ucieknę...więc, albo jestem skończoną idiotką, albo szczęściarą...

Gość annamaria22
a moj przytula i mowi ze kocha,ale nie wiem czy zrobil by dla mnie wszystko,czy obronilby przed innymi,ktorzy chca mi zrobic krzywde,nie wiem czy warta jestem kwiatka,dawno nie dostalam,czy mysli o mnie w ciagu dnia bo nigdy nie pisze,zadko dzwoni bo musi-obiecal,slabo sie stara

Gość Chce za mnie sprzatca gotowac
jak go poprosze zeby przyjechal nigdy nie odmawia, jak ma wolne specjalnie jedzie 2 godziny pod moja prace zeby mnie z niej odebrac itd