Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufacczynie

Niby nie doszlo do spotkania wybaczylibyscie ?

Polecane posty

Gość ufacczynie

Zjezdzalismy do Polski al on postanowil jeszcze na 3 dni wyjechac i pozalatwiac sprawy powiedzilam ze nie pojade bo sie bede nudzila a on do mnie spytaniem czy nie chce z nim byc bo nie chce jechac tlumaczylam ze nie o to chodzi poprostu ze bede sie nudzila powiedzialam ze juz nigdy tam nie pojade ( a powod taki mam ze siedzialam tam bez pracy i juz nie mialam nawet ochoty jechac na te 3 dni a co on zrobil przez ten czas: pisal z dziewczyna pisal ze do niej ze mieszka sam (mieszkalismy 4 lata no ale ok) namawial ja zeby przyjechala do niego konie koncem nie doszlo do spotkania bo ona jej sie zabrdzo nie chcialo on natomiast byl bardzo nachalny . Teraz tak sie zlozylo ze w Polsce nie wyszlo mu z praca a ja musze pracowa jeszcze miesiac w Polsce on wyjechal i widujemy sie w weekendy ale czy moge mu zaufac po tym co zorbil jeszcze dal w opcjach nie archwizuj wiadomosci .Przepraszal mowi ze kocha

Wybaczenie i to co się dzieje nie ma ze sobą wiele wspólnego. IMHO. Ja od takiej soby starałbym się trzymać jak najdalej.

Gość 623r25er2fyqtfft
moj tez tak zaczynal oj a potemt o sie rozkrecil...

Gość ufacczynie
nawet jesli bylabys/as z ta osoba bardzo dlugo ???

Gość 222222
ciężko zaufać, ale ty go najlepiej znasz, my nie znamy go w ogóle... mi by było trudno.

Gość ufacczynie
minelo od tego czasu 3 miesiace jak to zrobil ale jakos nie moge przestac o tym myslec smutno mi o tym jak sobie przypomne niby wszytstko jest ok ale co mam sie denerwowoac a jak jemu cos znowu nie spasuje bo co dopiero bylam na chorobowym i pojechalam do niego a on znou chce zebym za tydzien poszla na chorobowe a pewnie jak nie pojde to sie obrazi :(

Gość 222222
o matko, "obrazi się"?????? to masz być na jego zawołanie bo on się obrazi??? co to za facet??? a on się może szmacić na gg bo ty się nie obrazisz??? nie mogę jakie teraz są kobiety, do tyłka by facetom weszły "żeby się tylko nie obraził"... kobieto, miej swoją godność, szanuj się nawet jeżeli on cię nie szanuje... wszystkiego dobrego życzę

Gość g7t7e2defwert435t
ja bylam z ta osoba ponad 4 lata :)

Sorry.. nie ufać.. potem tacy mówią w gronie kolegów.. "jakaś głupia była, robiłem to na lewo i prawo.. nie widziała". :classic_cool: { a on znou chce zebym za tydzien poszla na chorobowe a pewnie jak nie pojde to sie obrazi } I bedzie piękny pretekst. :D

Gość ufacczynie
dzieki chodzi o to ze on juz sobie wymyslil ze za tydzien znowu chce zbeym wziela chorobowe a nie chce co chwile brac co niedawno wzielam urlop tera zchorobowe a on hce znowu a tylko miesiac pracy zosotalo mi a osttanio jak nie moglam jechac to zadaje pyrania : czyli co nie pojedziesz ze mna?niejedziesz ze mna?

Gość rob jak uwzaasz
skoro ci pasuje uklad w ktorym on nie przyznaje sie do ciebie:) glupie sa baby oj glupie (pisala koibieta)

Gość 67573ett63763e
a potem bedziesz plakac i mowi oj czemu nikt wczesniej mi nie powiedzialz e on taki jest ;p Twoj wybor

Gość ufacczynie
nie nie podoba mi sie to dlatego tez zalozylam ten topic i chcialabym wiedziec co inni by zrobili w takiej sytuacji

Gość t78t4r83rfveft3453
no wiec mowie Ci ze bedzie to powtarzal bo poczul sie pewnie bo skoro ra zmu wybaczylas bedzie robil to czesciej .. niestety wiem to z własnego doswiadczenia bo moj byly robil taks amo

Gość Nicolka.....
Ja kiedys wybaczylam zdrade (to jest dla mnie zdrada bo gdyby ona sie zgodzila to by bylo spotkanie i ...) i powiedzialam sobie ze juz nigdy w zyciu tego nie zrobie. To ja potem czulam sie zle, nie potrafilam juz tak ufac a zwiazek w ktorym nie ma zaufania nie ma sensu... Tak wiec ja bym tego nie wybaczyla ale to ty musisz wiedziec co zrobic... Pamietaj tylko ze jak on sobie z nia pisal to mial Cie w dupie dlatego Ty podejmojac decyzje co dalej tez patrz sie wylacznie na swoje dobro...

Gość ufacczynie
Dziekuje Nicolko

Gość Nicolka.....
Nie ma za co :)

Gość 222222
twój facet jest po prostu niedojrzały... co to ma być? miesiąc pracy do końca a on KAŻE ci wziąć chorobowe??? po prostu ma wygórowane mniemanie o sobie i tyle... ja bym na twoim miejscu została w polsce, a jeżeli on się tam będzie szmacił to wyczujesz to na pewno

Gość ufacczynie
nie wiem czy tak wyczuje bo jakbym nie pzeczytala tego archiwum to pewnie myslalabym z ejest kochaniutki i mozna mu ufac i ze nic zlego nei robi

Gość 222222
no ale teraz już wiesz czego się można po nim spodziewać... :o

Gość ufacczynie
a kto zaufal ponownie i sie przejchal??

Gość lochamnn
nie