Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlekinina

pomoc potrzebna- poderwij mego faceta.

Polecane posty

Gość arlekinina

Moze jestem stuknieta ale potrzebuje pomocy jakiejs milej dziewczyny, ktora ma troszke wolnego czasu i zechcialaby poderwac mojego faceta. Mam swoje powody by o to prosic ale nie chce ich opisywac. Poprostu pytam; jest tu ktos kto napisze pare smsow albo na gg do mego faceta i sprobuje go zaprosic np na niezobowiazujacy seks. Wiem moglabym to zrobic sama ale boje sie ze wyjdzie to sztucznie z mojej strony. (Sorry za brak polskich znakow- pisze z telefonu)

Gość Też pisze z telefonu
Mogę ci pomoc. W jakiej sieci twój facet ma tel?

Gość arlekinina
Era, a ty?

Gość kolorowaaaaaaaa
chetnie ci pomoge podaj gg :P

W plusie. A gg nie mam niestety

Gość kolorowaaaaaaaa
ale gg twojego mena

Gość arlekinina
Wiem ze dziwne ale innych sposobow nie widze. Niestety moje zaufanie zostalo ograniczone i chce wiedziec czy slusznie a nie myslec i gdybac. Wiem ze jest to perfidne ale coz taka juz jestem.

Gość arlekinina
Tez pisze z telefonu- juz pisze meila i przy okazji wyjasnie o co dokladnie chodzi.

Ok

nom to ja mogę sprawdzić czyjegoś faceta który ma numer w plusie :P oczywiście za rewanżyk :P

zaznaczam że umiem podrywać więc jeśli się oprze to was na prawde kocha :)

Gość do Myleenka
a jaki rewanżyk? My mieszkamy za granicą, więc na zagraniczny numer trochę drogo :( na gg nie siedzi, ale chyba nie muszę go sprawdzać :)

Gość bleblebleddd
dziewczyno jak juz robisz takie rzeczy to popros zaufana kolezanke, a nie na forum. przeciez zaraz trafisz na taka co mu napisze, "a Twoja dziewczyna szukala na forum kogos zeby cie poderwal, stad mam twoj numer. popatrz tu jest link do tematu na forum"

Gość Gdzie ten link

Gość twojaautomatyczna
bardzo chętnie moge pomóc jak któraś dziewczyna che sprawdzić wierność swojego mężczyzny gg6857687 100%dyskrecji ;)

ciekawa jestem rezultatow tego sprawdzania:) kiedys (jak mialam 16 lat) tez sie w to bawilam z kolezankami;) wesolo bylo:) ale teraz nie czuje takiej potrzeby bo swojemu facetowi ufam bezgranicznie:) tylko zebym nie wykrakala...

Gość rfgrwe
Juz taki temat kiedys był.Idz sie autorko puknij czyms w głowe.

Gość arlekinina
grhh poziom co niektórych jest zatrważający. ku waszemu zdziwieniu sprawa została załatwiona dyskretnie więc już tak nie przeżywajcie że napisze setka kafeterianek do faceta do którego nie ma numeru. na szczęście moje podejrzenia okazały się niesłuszne. bywajcie.

Gość ale co sie dziwisz ze odmowil
jak obca baba do niego pisze. jakby napisala np. kolezanka z pracy, ktora musie podoba, pewnie inaczej by zareagowal:o 🖐️

Gość ja moge na gg tez jzstem
za granica , ty gdzie,?

Gość arlekinina
w pracy sami faceci. o pracę się nie obawiam. obawiałam się jedynie o świat internetowy. ale niesłusznie.

"obawiałam się jedynie o świat internetowy. ale niesłusznie" - Ta, chłopak dostał wiadomość o treści "cZe kOlo, jak kCeSZSZ to cI oBciąGnĘ Z pOłykIeM, bEz ZoBoWiĄzAń, luBiĘ tO MisiAczku koFFany" - to nie dziwne, że nie poleciał na lachona :P Nie dość, że chcesz w tak wredny sposób sprawdzać swojego faceta, to jeszcze w ciągu jednego dnia upewniłaś się, że możesz być go pewna:P Naiwniara :P

Gość gość
hej chętnie sprawdze wierność swojego faceta, szukam ładnej dziewczyny (wiek 20-30lat) która mi w tym pomorze najlepiej z wielkopolski, zainteresowane pisać na: 123123sandra123123@wp.pl