Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia 19 Krk

Co mi jest???

Polecane posty

Gość Asia 19 Krk

Dostałam okres w piątek skończył mi się wczoraj był skąpy i za krótki. Dzisiaj rano zmuliło mnie już 2 razy, nie wymiotowałam ale było mi niedobrze poza tym jak brałam prysznic zobaczyłam, że moje piersi mają jakieś dziwne żyły fioletowe a i kłuje mnie w jajniku prawym. eee to są dalej te objawy napięcia przedmiesiączkowego? Też tak macie?

Gość stawiam na świńską grypę
:D

Gość asdasdasdasdsaa
ciąża...

Gość Asia 19 Krk
grypy nie mam:D Ciąża po okresie? proszę was:) Może mam coś z hormonami co? czy wiecie może coś o takich objawach przy zaburzeniach hormonalnych????????

moze mialas plamienie implantacyjne..a poza tym nie mow nam ze nie myslisz o ciazy:D bo taki ma wydzwiek twoj post:D jak sie tyrasz idz do lekarza albo zrob test:D

Gość sadasdasd
czasami w ciąży jest okres, tzn inaczej - plamienie, skąpe, bolesne, ale to nadal jest ciąża. Inne objawy? Wyskakujące żyły, mulenie, mdłości, ból piersi.

Gość Asia 19 Krk
a plamienie eee nie raczej to nie było plamienie tylko skąpszy okres i trwał niecałe 3 dni ale plamienie to to nie było. Raczej boje się o zaburzenia hormonalne. Nie bolą mnie piersi ale muli mnie tzn. jest mi niedobrze ale nie rzygam!

Gość fly...
ciaza na bank

"moze mialas plamienie implantacyjne" plamienie implantacyjne nie trwa trzy dni i raczej cieżko je pomylic z okresem...

Gość Asia 19 Krk
dobra mam test wyjdzie mi teraz bo na opakowaniu napisali że trzeba z porannego robić??? To co mam czekać do jutra?:o

Gość i dodam
zrob go teraz moze cos sie wyjasni a jak ci wyjdzie negatyw a objawy nie przejda idz do gina albo kup nastepny pozniej zrob znowu

Gość i jaki jest wynik

Gość fdsvtrherth
i???