Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama37

Córka śpi ze mną

Polecane posty

Gość Mama37

Kiedy urodziła nam sie córka, zaczęła spać ze mną, dla wygody, nie musiałam aż tak często wstawać w nocy, karmiłam ją piersią. Póżniej chorowała, więc nadal spała z mną... I tak już zostało. Dziś ma prawie 12 lat i śpimy razem. Co prawda, jest moją kochaną córeczką, śpi nam się razem bardzo dobrze, ale uważam, że najwyższy już czas aby poszła do swojego łóżka i swojego pokoju. Kiedy poruszamy ten temat z mężem, ona robi się nerwowa i stwierdza,że tak jej dobrze i nie pójdzie spać do siebie. Jest bardzo delikatna, wrażliwa, nie wiem jak rozwiązać ten problm, nie chcę aby myślała, że próbuję jej się pozbyć, bo tak nie jest, ale to juz duża dziewczynka. Czy któraś z Was miała podobny problem i jak go rozwiazała, nie sprawiając dziecku przykrości? Dziękuje z góry ;-))

Gość edfqe2fd
Masz 37 lat i taki głupi temat wymysliłas.

Gość prowokacjaaaaaaaa
0/10 😴

Gość 12 lat bueheehh
hahahah juz dawno powinnas ja przelozyc do innego lozka chora byla od urodzenia?? hahha ale z ciebie matka jesooo

Gość rozumiem zę wasze życie
erotyczne juz nie istnieje... w sumie zastanawiałabym się nad tym gdzie mąż szuka tego czego nie ma w domu:D

Gość kolejna prowokacyjka
:O :O :o :O :O :O :O :O :O :O

Gość coraz nudniejsze
te prowokacje

Gość rqwfqe4ft
Jezeli prowokacja napisana przez nastolatke to OK.ale jzeli ten temat został napisany naparwde przez osobe dorosła to tylko wspołczuc takiej osobie inteligencji.

Gość O............................
Ja tez spałam z moja mamą mniej więcej do tego wieku :O Wiem, wstyd... ale tak było. :O

Gość Mama37
Nie ma głupich tematów, są tylko głupie odpowiedzi!

Gość gooopia baba jestes hahahahah

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli to nie żart to musisz sie leczyc kobieto, przeniosła bym córke do swojego łózka chcoby nie wiem jaka wrazliwa była, przeciez to chore spanie z 12 latka, wrecz niesmaczne. Poza tym chesz powiedziec ze przez 12 lat spaliscie z mezem oddzielnie???????????

Gość zsarpolnkgf
Ja mam to samo ,też śpię z 12 letnia córką.I tak mi dobrze-napewno lepiej niż z chrapiący smokiem u boku który idzie spać o 21-szej.

Gość buhahahaaaaaaaaaaaaaa
my śpimy w 3, z niespełna dwulatkiem i też mnie chrapiący smok wnerwia co idzie spać nawet przed 22 :-( a najlpiej to mi się spi jak starego nie ma na noc w domu

Gość nawet przed 21 miało być

Gość tytyur
Wszyscy, którzy nie potraficie napisać nic madrego, tylko dogryzaci! Życie to nie tylko sex i spanie z mezem w jednym lozku. Mozna spac osobno i miec bardzo udany sex!!! Ale wy musicie dorosnac, zeby to pojac!!! Siedzicie tutaj i tylko patrzycie komu przysrac?! Zajmijcie sie czyms pozytecznym!!!

Gość madrze piszesz tytyur
znam kobiete ktora ma niepelnosprawne dziecko.ta kobieta spi z corka bo ta dziewczyna budzi sie w nocy krztusi...ale jednoczesnie kocha meza a on ja...i co?zatkalo kakao?