Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna..osoba..

czy przeziebienie moze zaszkodzic ciązy?

Polecane posty

Gość pewna..osoba..

i jakie leki mozna przyjmowac zeby sie skutecznie wyleczyc bo trzyma mnie juz jakis czas okropny katar i straszny kaszel slyszalam ze moge brac oscilococcinum bo jest to lek homeopatyczny co o tym myslicie

ja na poczatku ciazy tez przeszlam przeziebienie...tyle ze sam kaszel i bralam leki do ssania " HOMEOGENE 9" pomogly mi, one tez sa homeopatyczne

Gość najlepiej skontaktuj się
ze swoim lekarzem, doradzi jakie leki możesz przyjmowac. Wazne też w którym tygodniu ciązy jesteś, ja byłam potwornie przeziebiona w 39, a w 41 urodziłam zdrowego synka

Gość pewna..osoba..
jestem w 29 tygodniu ciazy. Moja ginekolog powiedziala mi ze moge brac rutinoscorbin jakies tabletki na gardlo do ssania tez.. ale chyba przejde sie do lekarza rodzinnego niech mnie zbada i pewnie bedzie wiedzial co przepisac

Mnie lekarz tez powiedział, że w razie choroby mogę brac tylko rutinoscorbin i tabletki do ssania, i jeszcze leczyć się domowymi sposobami np. ciepłe mleko z masłem, miodem i czosnkiem

Gość pewna..osoba..
no ja chcialam isc dzis kupic ten oscilococcinum ale jednak sie wstrzymam i jutro rano pojde do lekarza..