Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina1234

Czy ktos stosowal Tabletki Odchudzające??

Polecane posty

Gość Marcelina1234

Hej, Potrzebuje sie odchudzic i wspomoc swoja diete. Czy ktoras z was stosowala jakies tabletki odchudzajace? Jesli tak to jakie i jakie mialy dzialania... czy pomogly??? z gory dzieki za odpowiedz Marcela

Gość swego czasu
stosowałam Meridię, nic nie pomogła, a po opakowaniu przytyłam z nawiązką; próbowałam Żelixi, nic nie schudłam; po porodzie kupiłam Lineę i podobnie jak z poprzednimi tabletkami. Przeszłam na MŻ i efekty niezmiernie satysfakcjonujące

Ja stosowałam Olimp Therm Line II. Nie czulam sie po nich zbyt dobrze, bo maja dużo kofeiny i bylo mi slabo i niedobrze po 2 tabletkach, wiec zmniejszylam o polowe dawke. Schudlam 3 kg, ale wydaje mi sie ze dzieki diecie. Ostatnio czytałam w Zdrowiu, że nie ma tabletek odchuzdających tylko WSPOMAGAJĄCE ODCHUDZANIE.

Gość Marcelina1234
Tak, tak... ja chce wspomoc odchudzanie bo dietke i tak stosuje.. nie licze na zaden cud aczkolwiek slyszalam ze sa tabletki ktore przyspieszaja spalanie tluszczu lub hamuja glod... zobaczcie opis tego: http://bodytemple.pl/index.php?p265 w sumie brzmi rozsadnie.. A o tym ze zielona herbata przyspiesza spalanie to tez gdzies czytalam.. Czy ktos to stosowal?

Gość kup sobie rower
stacjonarny.... zamiast tabletek. Zreszta rob co chcesz, ktos musi na tym zarabiac :D

Gość Marcela1234
a na rowerze nikt nie zarabia hahaha... ale rower ma i jezdze podczas mojego ulubionego serialu :)

Gość gość
@Marcelina1234, polecam Ci spróbować tabletki slimcea. Jestem po pełnej kuracji. Udało mi się zrzucić coś koło 8kg. Utrzymywałam tylko dodatkowo ścisłą dietę i się udało.