Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

___Adam___

Samotna? kliknij.

Polecane posty

Gość wielke smutne oczy
Adamie na pewno gdzies w kaciku jest przycupnieta milosc .Moze bardziej patrz po bokach:).Ja nie jestem typem akurat karierowiczki,mimo ,ze praca jest dla mnie wazna.Lubie ja.Wolny czas spedzam na basenie, jezdzac na wrotkach , chodzac do kina.A Tyo lubisz robic w wolnym czasie?

W związku też można być samotnym, włąsciwie to nawet nie mieć do kogo buzi otworzyć

tylko że mi chodzi o to że jesteśmy tak zapracowani że nawet nie mamy czasu pogadać a co dopiero ze soba być, nieważne Tutaj poszukiwane są kobiety wolne

Gość agd
Miłość gdy nadchodzi i jest odwzajemniona jest nietypowym zjawiskiem dodaje człowiekowi skrzydeł i wszystko jest o wiele prostrze ...... ale gdy jest innaczej człowiek jeszcze gorzej cierpi niż gdyby był samotny więc nie wiem co jest gorsze...... Nie szukaj ona sama Ciebie znajdzie a owszem szczęściu mozna pomagać .......;-))) Życze powodzenia i będę trzymac kciuki;-)

Gość agd
no w sumie moze i bym skorzystała z propozycji ale ja mam 25 lat wiec do 30tki mi troche brakuje

Wielkie smutne oczy - ja sporo czasu poświęcam pracy, ale to dlatego, że ją lubię, a w domu i tak nikt nie czeka. W wolnym czasie sporo włóczę się po wąskich dróżkach i bezdrożach - miejscach, które są zapomniane przez ludzi, albo dla nich nieatrakcyjne. Chłonę zapach i smak wiatru, podziwiam piękno spadających i mieniących się dziesiątkami barw liści, cieszę się chwilą, wzruszam pięknem... Ot takie nietypowe życie wiodę.

Gość agd
Jasne Adasiu wynagrodzi w dziecicach razem z Tobą;-)))

Gość agd
A co do powrotów do domu gdzie nikt nie czekała oj oj oj ja kiedyś siedziałam w pracy od 7.30 do 20.00 by zabić czas pracą niestety człowiek zyjąc takim systemem szybko się męczy a Ty Adasiu znajdziesz kogoś na 10000000%

A skąd ta pewność , że znajdę? Znaleźć kogoś, a Kogoś, to zdecydowana różnica. W każdym razie też wiem, że znajdę, tylko jeszcze nie wiem kiedy.

Gość agd
Kiedy......? nie odpowiem ci na to pytanie ale napewno kiedyś...-)))) Głowa do góry;-) No wiesz a moze za dwa trzy dni spotkamy sie na ulicy i przez głowe mi nie przejdzie że tu pisałam z Tobą i mi się spodobasz i się przypadkiem zakochamy w sobie ja zrobie albo ty pierwszy krok i co wtedy będzie.......?

Gość wielkie smutne oczy
Czy czytam o sobie?Tez patrze przez okno na spadajace , wielkie kolorowe liscie.Na deszcz splywajacy strugami po szybie.Czasem boli mnie serce, ze tak cichutko w moim domku.Wieczorkiem kiedy ogladam telewizje migoce tylko palaca sie swieca.Tylko , ze ja jestem tak daleko od Ciebie.

Jeśli jesteś z Warszawy, to jest takie prawdopodobieństwo. Wzrasta ono jeśli masz coś w sobie z tych cech, które przytoczyłem w pierwszym poście. A co do głowy do góry, to ja wcale się nie smucę. Napisałem już, że nie jestem desperatem szukającym żony. Ot tak sobie wywołałem luźną rozmowę, a temat jest umowny.

Gość agd
Dręczy Cię samotność? - TAK Męczy pustka w życiu? TAK Pogrąża cisza pustego mieszkania? TAK Brakuje ramienia, w które można się wypłakać? TAK Chłód pościeli zdaje się być nieznośny? TAK SOBIE;-)))) mam pirzyne od babci;_) ..... Poszukiwana niewiasta około trzydziestki - 25 wiosen o drobnej figurce 172 wzrost waga 67 kg ;-( optymistycznym podejściu do życia;-) promiennym uśmiechu i pełna energii:-))))))) Poszukujący: wysoki, męski szatyn. Twardo stąpający po ziemi indywidualista, optymista z Warszawy. Uśmieszki, oczka i inne dowody świadczące o zainteresowaniu proszę słać na maila. Mile widziany otwarty, tzn niekodowany tekst

Gość wielkie smutne oczy
ja tez nie placze (czasem tak,babcia mawiala, ze sa wtedy ladniejsze oczy:) ), choc wywolala sie we mnie nostalgia .Cechy wszystkie o ktorych piszesz mam ale niestety nawet Warszawy nie znam.Mieszkam daleko.Choc czy daleko???? Serce nie sluga!

Napisałem mało w sensie, że to mało by Cię zidentyfikować na ulicy. To tak gwoli wyjaśnienia, byś nie próbowała nadinterpretować :)

Gość wielkie smutne oczy
wywolales usmiech na mojej buzi.Mieszkam w Niemczech, nie po drodze co prawda ale widze, ze nie musi byc to milosc z tej samej ulicy(to tak dla leniuszkow mezczyzn)dla Ciebie.Ja mam rzeczywiscie duzeeee oczy takie sarnie jak mowia i bede nimi sie rozgladac chodzac po sciezkach w parku.Moze wsrod kolorowych szeleszczacych lisci znajde jakis znak dla siebie.Dzis musze uciekac ,mimo wolnego dnia musze pojechac do pracy.Pozdrawiam Cie goraco i inne wolne panie tez.

Gość Adam jestess
ciota szukajac sobie kobiety na kafe , może napisz jeszcze że własnie uroniłeś łezkę z samotności która ci doskwiera :) pozdro mamejo 🖐️:classic_cool:

Dzięki za pozdro. Przy okazji pozdrów nauczycielkę od polskiego i rodziców z podziękowaniem za nienaganne wychowanie.

Gość wielkie smutne oczy
Czemu tak tu jest pusto?Sadzilam, ze tlok .Jak Adamie wieczor?Ja juz w domku, wlasnie wyjmuje z pieca ciasteczka :dlugie paluchy czarownicy z pazurami(migdaly) , cale mieszkanie pachnie wanilia.Zapraszam na uczte podniebienia.