Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

___Adam___

Samotna? kliknij.

Polecane posty

Dręczy Cię samotność? Męczy pustka w życiu? Pogrąża cisza pustego mieszkania? Brakuje ramienia, w które można się wypłakać? Chłód pościeli zdaje się być nieznośny? ..... Poszukiwana niewiasta około trzydziestki o drobnej figurce, optymistycznym podejściu do życia, promiennym uśmiechu i pełna energii. Poszukujący: wysoki, męski szatyn. Twardo stąpający po ziemi indywidualista, optymista z Warszawy. Uśmieszki, oczka i inne dowody świadczące o zainteresowaniu proszę słać na maila. Mile widziany otwarty, tzn niekodowany tekst :-)

Coś mi się tu nie zgadza. Skoro kobieta ma optymistyczne podejście do życia, promienny uśmiech i masę energii, to raczej nie dręczy jej samotność, pustka i nie ma potrzeby płakać w niczyje ramię :>

try walking in my shoes nie zgadzam siez Tobą.... jest takie powiedzenie, że wśród ludzi człowiek może również czuć sięsamotny. Po mnie nigdy nikt nie zauważy tego,że świat sypie mi się na głowe :)

Adasie są fajne " Jasne :) zwłaszcza z kolekcji originals :P Nieraz miałem adasie :) Raz sie rozkleiły ale generalnie nie narzekam na takie obuwie :D 🖐️

Ladaco - czy uważasz, że wszystkie kobiety wszem i wobec manifestują jak im jest w życiu źle, jakie to są nieszczęśliwe i samotne? One wiedzą, że taka malkontencka postawa czyni je mniej atrakcyjnymi. Ten promienny uśmiech, który towarzyszy im w pracy znika kiedy przekrączą próg swojego mieszkania i utoną w ciszy. Kiedy kolejny raz boleśnie dotknie je fakt, że znów nikt nie czekał, że nie pachnie kawą i nie gra telewizor. To tak gwoli wyjaśnienia.

Gość janeta123
Jesli szukasz miłości to świetnie trafiłeś. Sprawdź serwis matrymonialny http://iduo.pl , który daje możliwość znalezienia drugiej połówki. To nie żarty tylko profesjonalna pomoc. Skorzystaj z niej, a się nie zawiedziesz.

"Ten promienny uśmiech, który towarzyszy im w pracy znika kiedy przekrączą próg swojego mieszkania i utoną w ciszy. Kiedy kolejny raz boleśnie dotknie je fakt, że znów nikt nie czekał, że nie pachnie kawą i nie gra telewizor. To tak gwoli wyjaśnienia." zgadzam sie z tym:)ale ja niestety mam 23lata i jestem z wlkp. wiec nie zaliczam się;)

Czymż jest odległość wobec wieczności... A wiek, no cóż... 10 lat różnicy wydaje się być faktycznie sporo, choć może tylko tak się wydawać. Żelku, pozdrów zatem mojego imiennika i dużo radości wywołanej codziennością Wam życzę.

A to mnie teraz rozbawiłaś.. dzięki! Dziewictwo to chyba zaleta w tych czasach, kiedy ludzie prowadzą dość rozwiązłe życie seksualne. A co do wieku, to ja muszę być już chyba zniedołężniałym starcem, który wygrzewa kości przy kaloryferze.

Gość abc100
Adamie, dobrze piszesz. Widać, że jesteś facetem. Napisałeś o samotnej kobiecie, na którą nikt nie czeka i piszesz o grającym telewizorze, a więc o facecie. Tam gdzie facet, tam gra telewizor. Kobiety na cholerę wam facet, przecież same potraficie go włączyć!

Upraszczasz Abc100. Dlaczego nie czepisz się zapachu kawy? przecież kobiety też umieją ją zrobić.

Gość doczekam sie na odp.
mail...

Gość no i ciekawi mnie...
kim jest tajemniczy Adam? :)

Gość wielkie smutne oczy
Adamie, dla mnie pieknie piszesz.Ta ktora ogrzeje sie w cieple twego serduszka bedzie szczesciara.Szkoda, ze nie bede to ja.

Gość wielkie smutne oczy
Zelku pewnie masz duzo racji.Ale do diabla, czy naprawde juz nie ma milosci na tym swiecie.Nigdzie nie znajdziemy tego wysnionego i cudownego mezczyzny?Po to ten swiat zostal wymyslony by byl na nim Adam i Ewa.Moze ten Adam to wlasnie ten dla ktorejs z nas?

Wielkie smutne oczy - dziękuję za ciepłe słowa. Do Twojej ostatniej wypowiedzi należy dodać, że nie ma ideałów, a wszystko jest oparte na sztuce kompromisu. Miłość jednak istnieje i nikt nie powinien mieć co do tego wątpliwości podobnie jak to, że każdy na nią zasługuje.

Gość wielkie smutne oczy
Ja sobie tak mysle, ze jesli spotka sie wielka milosc to kompromis jest prawie niewidoczny .Bo czy osoba kochajaca nie chce szczescia dac drugiej a to wiaze sie z postrzeganiem potrzeb osoby kochanej przez nas.Ale zakrecilam.Mysle, ze wiecie o co mi chodzi.Adamie tak trzymaj .Dajesz optymizm dla kobiecej duszy.

Tak, masz rację, ale ludzka istota nie jest doskonała. Często bywa, że robisz coś w dobrej wierze, a okazuje się, że nie masz racji. Podobnie jak z przyzwyczajeniami - kiedy zakładasz nową rodzinę, to wnosisz w nią swoje przyzwyczajenia wyniesione z Twojego domu rodzinnego. To są rzeczy najzupełniej dla Ciebie normalne, ale niekoniecznie muszą być normalne dla Twojej drugiej połowy. Można by długo o tym pisać, ale wszystko sprowadza się do tego, że należy nieustannie kształcić się w sztuce kompromisu i umiejętności wzajemnej komunikacji.

Gość wielkie smutne oczy
Zelku smutno napisalas.Czytam czasem twoje wypowiedzi i czuje ze jestes fajna dziewczyna.Ja sie nie udzielam.Czytam sobie czasem kafe ale boje sie bo tu tyle jest agresji i zlosci w ludziach.Nie chce byc zaraz skrytykowana.Wracajac do tematu obok siebie mam taka milosc o ktorej ja tez marze.Ta nie jest moim udzialem :(

Gość wielkie smutne oczy
Lepiej tego bym nie napisala.Tez nam takie odczucia.Jej, ale mimo to ja tak nie chce.Nie bede juz zabierala miejsca, niech panie sie zglaszaja bo Adam zapewne czeka.Zycze Wam wielkim porywow serca i szczesliwego zakonczenia.

Wielkie smutne oczy - miejsca nie zabierasz. Fajnie jest z kimś porozmawiać w sposób tak miły. Poza tym nie stworzyłem tego topiku jako desperat szukający żony. Ot uważam, że losowi trzeba dać szansę, a Internet to miejsce tak samo dobre jak każde inne by kogoś poznać. Temat topiku jest jednak umowny.

Gość wielkie smutne oczy
To bardzo mile co piszesz Adamie.W takim razie troszke pobede tu z Wami.Zelku swoja droga gratulacje.Tak trzymac.Ja jestem samotna osobka.Mam 30 lat , och za moment koncze 31( rety stara jestem ) i tak sobie chodze i mysle.Ze zycie singla to nie dla mnie.Nawet sobie w nagrode kupilam nowysamochod-w nagrode samotnosci.Ale gdzies w sercu kolacze mi sie mysl.Tam jest przeciez miejsce dla tego o zawadyjackim usmiechu, o spojrzeniu wiernego towarzysza ,o blysku chochlikow w oczach.Wiem wiem.To tak jak bym sie naczytala romansow.Ale wiecie co.Wspomnialam o tej milosci obok.Zazdroszcze kurcze im.Spotkali sie w polowce zycia i czerpia garsciami uczucie.Fajnie byc w poblizu ich.To szczescie emanuje.

A ja mam 33, no prawie 34 lata i choć lubię swoją samotność, to chętnie bym ją jednak z kimś podzielił. Cóż, w Warszawie same karierowiczki, babki z podniesioną wysoko głową i nie dostrzegają mnie maluczkiego. No, trochę uogólniam, ale póki co takie refleksje we mnie dominują.