Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniiiiieee

co się stało z tematem pomogę załozonym przez gin.położna

Polecane posty

Gość pytaniiiiieee

jak wyzej - co się stało z tematem z wczoraj, który załozyła ginekolog połoznik Krystyna???? Czy wiecie coś na ten temat? Ja wczoraj zadałam pytanie,ale nigdzie nie mogę odnależć tego topicu.

Gość został skasowany dzisiaj ale n
ie wiem dlaczego

Gość pytaniiiiieee
szkoda ,bo zadałam pytanie . A tak poza tym to przydałaby się tu na forum taka doswiadczona osoba , której mogłybyśmy się poradzić :-) P.S Czy Pani krystyna odpowiadała na pytania , bo wczoraj jak ostatni raz patrzyłam to jeszcze nie było odpowiedzi ? Myslałam ,ze dzisiaj zajrze , wczoraj nie mogłam.

Gość ona podala swoj
adres email, tam napisz:)

Gość zadaj tu pytanie
jest kilka madrych mam na forum żyrafa długa i nglka moze odpowiedzą

Gość pytaniiiiieee
adresu email nie spisałam, bo myslałam że bedzie odpowiadała na forum i to na razie wystarczy. Ostatni raz jak tam zagladałam to było kilka pytań,ale zadnej odpowiedzi. Pózniej nie mogłam juz czekać i chciałam sprawdzic dzisiaj ,ale niestey temat nie istnieje (więc email nie do odzyskania) Moze skasowali , bo to nielegalne albo nie wiadomo czy to naprawde była połozna ginekolog, choć ja osobiscie w to wierzyłam. No ale trudno, dzięki dziewczyny za info

Gość opopop111
Zajrzyj sobie na Gazeta.pl eDziecko - tam mają dyżury eksperci z różnych specjalności.

Gość taki z niej ginekolog
jak z koziej dupy trabka zadalam pytanie i otrzymalam absurdalna odpowiedz

został skasowany i będzie kasowany za każdym razem takie tamaty nie mogą istnieć. skąd mamy pewność, że to lekarz? naudziela głupich rad i będzie mieć radoche z tego, że komuś stanie sie krzywda? nie ma możliwości sprawdzić czy to faktycznie leakrz ginekolog po porady udawajcie się do lekarzy lub na specjalistyczne fora kafeteria to nie jest odpowiednie miejsce