Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeggi

pierwszy stosunek

Polecane posty

Gość meeggi

jaki był wasz pierwszy stosunek? jest on straszny? czy podczas pierwszego razu boli? mocno się wtedy krwawi? krwawi się wczasie stosunku czy juz po? proszę o rady

Gość nanananararara
ja nic nie krwawiłam ,ale tmoże dlatego ,że pozbyłam się dziwictwa albo z tamponem ,albo w trakcie robienia szpagatów (byłam tancerką przez kilka lat) było mi przyjemnie tylko dzień po troche się dziwne czułam w "środku" z właściwą osobą wszystko będzie ok :)

Gość ---kelmensina===
mi było nieprzyjmenie, uciskało, ocierało, bolało Krwi miałam troszkę już po

MOJ PIERWSZY RAZ WSPOMINAM TAK SOBIE... ZRESZTA JAK PEWNIE WIEKSZOSC Z WAS.... ZROBILISMY TO W SAMOCHODZIE, ON BYL DUZO STARSZY, I ZNALAM GO WTEDY TYLKO 2 TYGODNIE, BYLO TO PO IMPREZIE WIEC ALKOHOL TROCHE MNIE OTUMIŁ W INNEJ SYTUACJI NIGDY BYM SIE NA TO NIE ZGODZILA, WIEM CO MOZECIE SOBIE POMYSLEC O MNIE ZE PO TAK KROTKIEJ ZNAJOMOSCI JUZ MU DALAM, MYSLCIE SOBIE CO CHCECIE, ALE TO BYL MOJ PIERWSZY FACET Z KTORYM SIE KOCHALAM I JESTEM Z NIM AZ DO DZIS PRZEZ 4 LATA.... TROCHE ZALUJE ZE ZROBILISMY TO TAK SZYBKO I W SAMOCHODZIE BO ZWSZE CALKIEM INACZEJ WYOBRAZALAM SOBIE SWOJ PIERWSZY RAZ.... CO PRAWDA BOLALO ALE TYLKO NA POCZATKU POTEM BYLO JUZ DOSC PRZYJEMNIE, U MNIE KRWAWIENIE WYSTAPILO JAKAS GODZ PO STOSUNKU...

Gość meeggi
a może wystąpić krwawienie podczas stosunki?

Gość meeggi
a jak ktoś jest gotowy na ten pierwszy raz czy to tez ma jakieś znaczenie?

jestem z chłopakiem od roku, czy to juz pora na sex? mam 17 lat, on 18

Gość meeggi
mnie chodziło o to czy jak sie czuje że jest sie juz gotowy? nie zależnie od wieku

Gość meeggi
czy to ma jakieś znaczenie?

Gość TaANieInna
myślę, że nie zależne jest to od wieku. Ale ja jednak wolę zaczekać do 18;)

Gość meeggi
czy ktoś może się podzielić sie jeszcze swoimi wrażeniami? i jezeli to możliwe to poradzić? jakieś sprawdzone sposoby zeby nie bolało?

Gość Organoleptyczka hazzela
Pomarańczowy Skurwysyn mala17, nie. Najwyższa pora pociągnąć coś z gąsiora Skąd k**wa mamy wiedzieć czy się z nim możesz rychać czy nie ? Organoleptycznie mamy sprawdzić czy ki ch*j ? Pomarańczowy a Ty skąd znasz takie słownictwo ? :o :O :o :O :o chyba z kafeterii :o :o :o ;O

Gość smakunia
mnie nie bolalo,bardzo milo wspominam moj pierwszy raz:)

Gość meeggi
SMAkUNIA a miałaś jakiś sposób zeby nie bolało?

Gość 09.11.2009 1837
Organoleptyczko: Pociągnąć coś z gasiora to stary tekst z NTDO, jezeli cokolwiek ten skrót Ci mówi :P. A poza tym, jak sam nick wskazuje...to se kurwa przeklinać mogę :P

Gość smakunia
nie a wsumie dziwi mnie to,on byl odemnie sporo starszy ale jak juz wspominalam bylo bardzo przyjemnie a z nim mam do dzis dobry kontakt

Gość meeggi
może ktoś jeszcze może coś napisać na ten temat?????????

Gość nie bój się
Meeggi każda kobieta jest inna, nieco inaczej zbudowana, może mieć delikatniejszą błonę lub grubszą, jedne krwawią, inne nie. U mnie było tak, że kilka razy podchodziliśmy do tego 1 razu, mój chłopak bał się chyba trochę, że zrobi mi krzywdę i nie wychodziło, zrobiliśmy to bez prezerwatywy bo tak było lepiej (ale my się kochaliśmy, wiedzieliśmy, że będziemy razem, mieliśmy poważne plany i tak zostało), bolało mnie dość mocno na początku jak próbował wejść, potem już nieco lepiej, ale ogólnie mało kto wspomina 1 raz żeby był super ;) chwilę potem poszłam do łazienki i wtedy przy oddaniu potrzeby poleciała krew.

Gość meeggi
dzięki, naprawde ładnie to opisałaś, dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam