Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllopawa

jak cieszyć sie seksem??

Polecane posty

Gość lllopawa

jak odzyskać radosc z seksu? lubię się kochać, piescić, ale przez ciagłe kłotnie z mezem zupełnie mnie juz przestało to kręcic. Czuję ze on się zmusza, żeby mi zrobić dobrze,a ja mam wówczas blokadę. Poza tym ta rytyna, ciągle tak samo, dobija mnie to, a jesteśmy dopiero 8 lat po ślubie./ czy to już koniec łóżkowych przyjemności, czy jeszcze może być dobrze??

Gość zenit
ty masz tak po 8 latach małżenistwa a ja po 3 latach zwiazku....kochamy sie srednio raz na tydzien bywało ze raz na dwa o orgazmie nie ma mowy chwila gry wstepnej szybki sex i mu wystarczy a ja...ehh juz nie mam siły sie o to kłocic paranoja

Gość llopawa
wiesz u mnie to juz było znacznie wcześniej, problemy z seksem. Mąż też ma małe potzreby, i właśnie przez to proszenie sie i wymuszanie płaczem pieszczot ja mam problemy z orgazemem. A pomyślec ze kiedyś wystarczyło mnie umejętnie dotknąć a już szczytowałam. Beznadzieja:(

Gość po 8 latach to nic dziwnego

Gość lllopawa
bzdura, znam kilka małzeństw z dużo dłuższym stazem a do teraz ich cieszy seks

Gość ojojojo
Ja znam doraźny sposób który sprawdził sie u mnie.Znalazlam kiedys w necie blog mojasypialnia i czytalam go przyznam z wielka zazdroscia i wypiekami na twarzy.moj facet przejrzal historie wejsc, przeczytal ten blog i naprawde wyczynial cuda.potem zaczelismy gadac w lozku o tym co lubimy,czego nie i on przyznal sie ze strasznie mu sie zrobilo glupio po lekturze tego bloga-w sensie ze on sie tak nie staral jak jego autor.moze to rozwiazanie krotkotrwale ale zawsze to cos...zycze powodzenia

Gość a co siedzisz pod ich lozkiem
ze wiesz ze ich cieszy seks?

16:37 [zgłoś do usunięcia] a co siedzisz pod ich lozkiem ze wiesz ze ich cieszy seks? a trzeba pod czyimś łóżkiem siedzieć żeby wiedzieć takie rzeczy? ?mamy XXI wiek,sex nie jest tematem tabu,więc żeby się czegokolwiek dowiedzieć wystarczy usta otworzyć... Autorki,jeśli czujesz że rzeczywiście coś się niedobnrego dzieje to może warto udac się do np.seksuologa? Po coś taka pomoc jest,więc może warto z niej skorzystać? napewno nie zaszkodzi :)