Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarbek2803

czy chicł by ktoś zostać konsultantka Oriflame??

Polecane posty

Tylko teraz Wejście do Oriflame za 1zł w katalogu 16 . Dla nowych konsultantów Program Witamy : w I etapie rabat- 40zł w II etapie - 50zł w III etapie rabat –kuferek kosmetyczny J I do tego Jeżeli wpiszesz się do mnie dostaniesz kosmetyk gratis :))) O szczegóły proszę pytać GG 5187882; asia892@poczta.onet.pl; Zapraszam na moją stronę internetową www.my.oriflame.pl/1141810

rabat otrzymujesz gdy zrobisz zamożnienie punktowe bo za każdy produkt masz punkty im droższa cena tym więcej punktów . aby zdobyć rabat trzeba złożyć zamówienie na 100punktów wartość pieniężna ok 300zł

· łatwą i przyjemną pracę w międzynarodowej, znanej firmie, · upust od cen katalogowych, · dogodne dla Ciebie godziny pracy, · możliwość składania zamówień przez Internet - stronę www lub e-mail, telefon, faks lub sms, · przesyłki kurierskie dowolnego dnia w miesiącu do najbliższej placówki Oriflame lub do domu, · możliwość robienia zakupów za gotówkę i odbioru paczek w oddziałach, · 14 dni na opłacenie faktur, · szkolenia z zakresu pielęgnacji cery, makijażu i technik sprzedaży, · pomoc swojego sponsora, · prezenty dla nowych konsultantów przez 3 pierwsze katalogi w programie Witamy, · dodatkowe przywileje dla najlepszych konsultantek w Klasie Biznes, · katalogi, próbki i materiały pomocne w sprzedaży, · ciekawe promocje dla aktywnych konsultantek, · satysfakcję, · nowe znajomości · i wiele innych.

Gość lueva
I ja zapraszam tu: www.my.oriflame.pl/2010 Nic, tylko same korzyści. Praca, której tak nazwać nie można, a pieniądze lecą same. Wystarczy tylko chcieć. Niedawno się przekonałam Pozdrawiam!

Hej! Czy są może jakieś konsultantki oriflame na forum? Takie bardziej doświadczone, bo mam pytanie ważne odnośnie finansów, a do mojej sponsorki nie mogę się dodzwonić...