Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaszek--24

Jak dziewczyny byscie zareagowały... pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość lukaszek--24

Jak dziewczyny byscie zareagowały... jakbyście zobaczyły chłopaka waszej przyjaciólki w samych bokserkach lub wiecej... jak sie masturbuje np w lazience lub w pokoju... Czy odrazu byscie sie zawstydziły i nie patrzyły czy coś innego... Dodam że tego chłopaka lubicie i jest on przystojny...

Gość lukaszek--24
bo ja np. moich kolegów podglądam a wy jakie macie doznania ?

Gość paaatyk
ciekawe co twoi koledzy na to :) z pewnością bym wyszła po prostu, to chłopak mojej koleżanki nie mój. trzeba zwalczać pokusy ;)

Gość smakunia
nic bym nie zrobila a co bym miala zrobic... kumpel raz trzepal sie w lazience i zawolal mnie...wysmialam go

no pewnie ze dalej bym sie przygladala,jesli tylko by mnie pociagal to kto wie co jeszce by sie zdazylo

Gość ze wzgledu na to
ze to chlopak mojej kolezanki to poprostu powiedzialam bym ups sorki i bym wyszla, zeby to byl jakis wolny super facet to mogloby sie cos wydarzyc ;)

Gość smakunia
mnie nierusza widok trzepiacego sie faceta...nie rusza mnie to

Gość to ta przyjaciołka jakas słaba
w łóżku jest, jak jej facet musi poprawiać sobie ręcznie..... Ja to po wyjściu od mojej dziewczyna nie miałbym siły na seks nawet gdyby miss world stanęła nago przede mną.

Gość Madziulka 19
Hmm ..ja bym napewno patrzyła sobie gdyby miał fajne ciałko i był przystojny...na pewno bym sie podnieciła tym widokiem..heh

Gość naga-Jola15
Ja nie tak dawno zostalam u kolezanki na noc. Nastepnego dnia rano musialam do lazienki, a tu ojciec mojej kolezanki wychodzi goly z pod prysznica. Przygotowywal sie do pracy. No i mialam okazje zobaczyc jego penisa.