Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no już sama nie wiem ...

niezobowiązujący seks

Polecane posty

a facet się mnie nagle pyta ilu miałam przed nim :O po co?

Gość niektórych to kręci
że uprawiają seks z kobietą która miała kilku przed nimi ;)

Gość kokodżambo
jesli mu sie z toba podobalo chcial sprawdzic na ilu facetach zdobywalas doswiadczenie, a jesli mu sie nie podobalo mial odpowiedz na pytanie dlaczego bylo tak beznnadziejnie....

no ok.. ale przecież wiedział, że dziewicą nie byłam..

Gość kokodżambo
lub chcial sprawdzic czy ma wiecej panienek na koncie niz ty facetow...

no to na pewno - był sporo starszy ode mnie :P

może zaczyna się angażować w związek.Może go też kreci to że masz doświadczenie większe niż jego poprzednie partnerki.Tylko pamiętaj ze jest to seks nie zobowiązujący i w żadnym wypadku mu nie mów o swoich partnerach W ogóle mnie nigdy nie przyszło do głowy pytać się moje partnerki o ich przeszłość seksualną... jest fajnie i liczy się jak jest teraz a nie co było bo to dziecinne . Ile on ma lat?

On około 40, ja przed trzydziestką.. to był pierwszy raz, więc ciężko mówić o zaangażowaniu. Też uważam, że nie ma potrzeby spowiedzi - szczególnie na takim 'etapie'. Ale mierzi mnie to teraz..

to mnie zaszokowałaś 40 lat facet z dziewczyna około 30 lat i pyta się po pierwszym razie o takie rzeczy jak ci mam radzić to skończ z nim bo on jakiś niedorozwój

niezobowiązujący seks polega na tym że oboje maja rozbudzone potrzeby seksualne a nie ma miedzy nimi uczucia miłości i własciwie do tego czasu nie wypada pytać nawet o szczegóły

:D :D hehe, no to dobiję Cię jeszcze bardziej, bo zapytał się o to przed ów 1.razem, ale już po porządnych śmiałych pieszczotach.. dlatego o tym myślę, bo mnie to teraz dziwi :O

no o to chodzi! dla mnie to jest niezobowiązujące: było to potrzebne, było fajnie, może się powtórzy.. i tyle. Więc po co taki tekst :O

Gość eee tam wypada nie wypada
pytać o szczegóły. Ja z większością lasek z którymi sypiałem gadałem na takie tematy. Ja im opowiadałem i one mnie. Dzięki temu poznałem kilka fajnych historii pt: "jak zaczęłam się masturbować", "moje pierwsze doświadczenia seksualne itd.".

Może byłaś za bardzo potrzebująca i to jego zaskoczyło że nie udawałaś podniecenia Na ogół młode kobiety są tak zestresowane przy pierwszym razie że mają tam saharę

to nie chodzi ze się pytałeś ,ale przy pierwszym razie gdy obydwoje jesteście zestresowani facet 40 lat ma młoda laskę ?? Raczej dziwne

Gość eee tam wypada nie wypada
w sumie trochę racja

Gość www.tnij.org/silver2009
Jak bez zobowiązań to nie powinien o nic pytac

lubię seks i nie stresuję się przy tej 'czynności' ;) znam już siebie i swoje potrzeby :) A co do rozmów to nie mam oporów do obgadywania tematów okołoseksownych - może to być nawet czasem fajną grą wstępną. Ale jego pytanie było strzałem bo o konkretną liczbę :O

Gość no jak nie pytać
? A o chorobach przenoszonych drogą płciową nie słyszeliscie? Więc jak nie pytać, rozsądek nakazuje wiedzieć takie rzeczy, bo ryzyko wzrasta wraz z ilością partnerów...

właściwie w większości układów damsko-męskich przed gra wstępna rozmawia się o seksie ale w przypadku pierwszego spotkania bez większych szczegółów. Jak napisałaś miałaś ochotę na seks i to go zastanowiło dlaczego Pewno nigdy nie miał kobiety która miała taka potrzebę

No jak nie pytać -> dobry argument :) o tym nie pomyślałam i odpowiadałby mi bo wyklucza jakieś jego większe niż chciałabym zaangażowanie :)

tzn. nie wyklucza, ale zmniejsza taką ewentualność ;)